Mile damy, skusali ste niektora vaginalnu, alebo klitorialnu pumpicku ? Mozete porovnat, co je lepsie ? Je velky rozdiel potom pri milovani, ked sa aplikuje cca 20 minut ?
Vaginalne a klitorialne pumpicky
Ale ved popis, moze to byt pre niekoho inspirujuce... Mna napadlo taket cucatko napr. z prazdnej inejcnej striekacky, odrezat predny kryt a urobit tak sirsi otvor na cucanie. Pripadne z plastovych vrchnacikov od vitaminov, urobit tam dieru a prilepit na to tavnou pistolou striekacku. Po natiahnuti tak vznikne podtlak. Este som to nerealizoval, ale chcem skusit.
Zatial so som realizoval bolo pouzitie strihaca brady, ktory mal vcelku vhodny tvar, ako vibratora. Len sa na to natiahol kondom a vibrovalo to pekne :)
Proste som si kupila nieco co vobec nebolo na to urcene a moja hriesna fantazia ma prinutila skusit to inde :))))
To ani nie je prvotne ako eroticka pomocka, ja som si to z toho stvorila :))) nechcem to tu pisat :)))))
Ake cucatko ? To by ma zaujimalo....
Nie, ale chceli by sme :) mam len take malicke "cucatko" s vibrovanim na klitoris, ale to nefunguje ako pumpicka, tak mozno niekedy v buducnosti to skusime :))