autizmus?

Príspevok v téme: autizmus?
Lin

Velmi ma trápi moja dvojročná žabka, ktorá má niektoré črty autizmu, a len niekedy....Som pedagóg, vela som pracovala s deťmi a objektívne som hladala príčinu jej "zvláštneho chovania" v "jej zlých" dňoch. Niekedy nereaguje na meno, nevníma, nepozerá na mňa (ani keď jej natočím hlavu), príkazy a otázky ignoruje, uteká (na čo sa sťažujú aj v MŠ učiteľky) a nezastaví ani na 6-7 zavolanie....som zúfalá a chcela by som ju dať včas diagnostikovať kým sa to nestane častejším...potrebujem poradiť meno odborníka, ktorý sa zaoberá autizmom. Ďakujem

mima

Ak chces, ozvi sa na mail mne. Mam 8 rocneho syna s autizmom, presli sme si svoje, pokym bol diagnostikovany, a co je hlavne velmi vela sa mi s nim podarilo "urobit". Andreas momentalne prerabaju, takze tam sa Ti v diskusii tak skoro neozvu (docasne nemaju pristup k netu). Mailom Ti v pripade zaujmu dam aj telefon na riaditelku autistickeho centra Andreas. Su dve dolezite veci. Ako sa hra {napodobnovanie ci zoradovanie/triedenie} a ci komunikuje neverbalne {napr. ked nieco chce}. Ozvi sa mi.