Ahojte a pekny vecer... mam psoriazu na tvary(celo, pod obocim a okolo vlasov) a pod vlasami. mam zmiesanu plet a neviem aky mam pouzivat krem na tvar aby som si to nezhorsila. liecim si to takou vodickou od doktorky. nemate niekdo s tymto skusenosti? videla som v lekarny aj jednu termalnu vodu v spreji... chcela by som si ju kupit len neviem...
Aky krem na psoriazu?
Samozrejme,že atopik nie som. No budem sa opakovať, že choroba vychádza z vnútra, tam radím zamerať hlavnú liečbu, bezpodmienecnu zmenu stravovania, likvidáciu baktérií, vírusov a pliesni.
Ale oponovať vám nebudem, lebo váš argument smeroval jednoznačne na povrchovú liečbu.
Ale prosimvas.Vy ste atopik ze tomu tak rozumiete? A obidete sa bez kremu ano?Pouzivate normalny sprchovy gel na psoriazu a neberiete ziadne vyzivove doplnky a v lete vam staci klasicke opalovacie mlieko ako pre ludi s normalnou kozou? Ak ste atopik dost pochybujem o tom ze nic tu z toho neberiete :)
Prečo všetci hľadáte krémy a vodičky na psoriazu,ekzem a kožné problémy, keď vám to aj tak nepomáha? Prečo sa nezamerate na príčinu? Máte zamorene vnútorné orgány toxickymi látkami,chemikaliami a vy na seba ešte chemický spracované produkty nanášate? Už na kožnom by vás mal lekár o tom informovať.
Dievcata co pisete o tych pripravkoch,maju pre atopikov aj opalovacie mlieko? velmi by som potrebovala vsetko ma drazdi
Tiež mi protopan velmi pomohol
Tieto pripravky su naozaj vyborne,a navyse je vyvinul atopik www.protopan.sk
Dobrý deň, mám overený krém/masť novinku na trhu s názvom GOLDEN OINTMENT 60 g, ma ozaj veľmi pozitívne účinky, syn má od malička ekzémy a ja psoriázu i keď v miernej forme. Naozaj pomáha a zmierňuje suché miesta a šupinatosť ako aj pocit svrbenia. Podľa zloženia je bez nejakých chemických prísad iba olivovy olej, kozmetická vazelína, nejaké výťažky z rastliny Golden yacca. tak skúste možno aj Vám pomôže☺
Belosalic jednoznacne ale je na predpis
braoti pomaha propolis tusim a s toho nejakz krem a dobre ucinky
Dobrý deň.
Prečítali sme si Vaše príspevky aj na tomto fóre a radi by sme Vám ponúkli riešenie v oblasti liečby psoriázy. Momentálne ponúkame najvyhľadavanejší produkt na trhu. Viac informácií nájdete na stránke balzamy.sk, ktorú postupne dopĺňame no pre presnejšie a podrobnejšie info nás kontaktujte na info@balzamy.sk