Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky krem na psoriazu?

Príspevok v téme: Aky krem na psoriazu?
mimimh

Ahojte a pekny vecer... mam psoriazu na tvary(celo, pod obocim a okolo vlasov) a pod vlasami. mam zmiesanu plet a neviem aky mam pouzivat krem na tvar aby som si to nezhorsila. liecim si to takou vodickou od doktorky. nemate niekdo s tymto skusenosti? videla som v lekarny aj jednu termalnu vodu v spreji... chcela by som si ju kupit len neviem...

trojklanny

Samozrejme,že atopik nie som. No budem sa opakovať, že choroba vychádza z vnútra, tam radím zamerať hlavnú liečbu, bezpodmienecnu zmenu stravovania, likvidáciu baktérií, vírusov a pliesni.
Ale oponovať vám nebudem, lebo váš argument smeroval jednoznačne na povrchovú liečbu.

Akademicka

Ale prosimvas.Vy ste atopik ze tomu tak rozumiete? A obidete sa bez kremu ano?Pouzivate normalny sprchovy gel na psoriazu a neberiete ziadne vyzivove doplnky a v lete vam staci klasicke opalovacie mlieko ako pre ludi s normalnou kozou? Ak ste atopik dost pochybujem o tom ze nic tu z toho neberiete :)

trojklanny

Prečo všetci hľadáte krémy a vodičky na psoriazu,ekzem a kožné problémy, keď vám to aj tak nepomáha? Prečo sa nezamerate na príčinu? Máte zamorene vnútorné orgány toxickymi látkami,chemikaliami a vy na seba ešte chemický spracované produkty nanášate? Už na kožnom by vás mal lekár o tom informovať.

Kajinka

Dievcata co pisete o tych pripravkoch,maju pre atopikov aj opalovacie mlieko? velmi by som potrebovala vsetko ma drazdi

bosorkam

Dobrý deň, mám overený krém/masť novinku na trhu s názvom GOLDEN OINTMENT 60 g, ma ozaj veľmi pozitívne účinky, syn má od malička ekzémy a ja psoriázu i keď v miernej forme. Naozaj pomáha a zmierňuje suché miesta a šupinatosť ako aj pocit svrbenia. Podľa zloženia je bez nejakých chemických prísad iba olivovy olej, kozmetická vazelína, nejaké výťažky z rastliny Golden yacca. tak skúste možno aj Vám pomôže☺

Morozov

Dobrý deň.
Prečítali sme si Vaše príspevky aj na tomto fóre a radi by sme Vám ponúkli riešenie v oblasti liečby psoriázy. Momentálne ponúkame najvyhľadavanejší produkt na trhu. Viac informácií nájdete na stránke balzamy.sk, ktorú postupne dopĺňame no pre presnejšie a podrobnejšie info nás kontaktujte na info@balzamy.sk