Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky krem na psoriazu?

Príspevok v téme: Aky krem na psoriazu?
mimimh

Ahojte a pekny vecer... mam psoriazu na tvary(celo, pod obocim a okolo vlasov) a pod vlasami. mam zmiesanu plet a neviem aky mam pouzivat krem na tvar aby som si to nezhorsila. liecim si to takou vodickou od doktorky. nemate niekdo s tymto skusenosti? videla som v lekarny aj jednu termalnu vodu v spreji... chcela by som si ju kupit len neviem...

alexcampska

ahoj na tejto stranke sa docitas viac o tom ze co by pomohlo na psorizu -odkaz odstránený- ... ja mam tuto prirodnu kozmetiku ocekovanu ja len tuto znacku pouzivam a som velmi spokojna, aj moji znami ktorym som poradila napr aj na ekzem maju produkty a mojmu bratovi to pomohlo ekzem zmizol vyliecil sa z toho

sharald

Ahojte, psoriázu len tak ľahko neodstránite. Je to vnútorný problém. Treba zmeniť životosprávu a vyhnúť sa stresu(viem ľahko sa hovorí). Tiež som zo začiatku skúšal všetko možné a samozrejme to najjednoduchšie, veď topiaci sa aj slamky chytá. 1. vec čo robíme je google... a ten nám podsúva nie odporúčania ale biznis. Neskúšajte hneď kadečo a veľa, lebo výsledok vás môže sklamať a aj vašu paňaženku. Nájdite si článok na správne stravovanie pri lupienke, čvičte, NEFAJČIŤ!!!(keď som prestal tak už po cca 4mesiacoch sa mi to rapidne zlepšilo). Pohodu do duše a ak peňaženka dovolí tak aspoň raz do roka more a buďte v ňom kolko sa len dá... nie len na lehátku ale vo vode. Druhá kapitola je potláčanie prejavov na pokožke, čo nás asi najviac hnevá. Ja som prešiel dlhou cestou než som si našiel riešenie na potláčanie. Mám to hlavne na dlaniach a krku. Dnes som na tom už celkom dobre a keď sa mi to vracia(hlavne pri stresoch a po prejadaní sa na sviatky) tak už viem čo na mňa platí... Ak chcete tak rád poradím ako ako si potláčam kožné viditeľné prejavy... sharald@azet.sk

MartynKemo

Velmi dobre kremy su od protopan.sk (local cream, body lotion) ja beriem body lotion a k tomu vyzivove doplnky uz dlhsiu dobu a moc mi to pomohlo.mal som trochu horsiu formu ekzemu a nic ine mi nezaberalo.toto je naozaj dobre

fitMonka

Urcite by som skusila nejaky s AC11, co je specialny vytazok z bylinky z Amazonskeho pralesa Vilcacora. Ale je to vhodne uzivat hlavne vnutorne - sera, kapsule... Napr. Osmosis vyraba sera priamo na psoriazu a ta najvyssia (sice aj najdrahsia) rada ich sera na psoriazu je zalozena prave na tejto uzastnej latke.
beesugared.com

lifeisgood

Suhlasim, zmena zivotospravy je velmi dolezita, spravne kozmeticke osetrenie je druha dolezita vec.Treba vyberat kozmetiku bez chemickych prisad, parabenov, najlepsie cisto prirodnu alebo s co najmensim obsahom chemie. Velmi dobry na tvar je nimbovy krem. Ten sa osvedcil a taktiez nimbovy olej, ktr.staci par kvapiek nakvapkat bud do samponu, alebo teloveho mlieka, atd. Ma sice taku svojsku aromu, ale bozske ucinky: -odkaz odstránený-

Akademicka

Nevravim ze nie je potrebne liecit chorobu aj zvnutra,ale musi sa liecit aj zvonku bez tych kremov,atd.. to skratka nejde