Ahojte. Nasla by som tu nejaku radu, resp nazor? Som v situacii.. rok a pol sme s priatelom spolu, su obdobia, ked aj dva tyzdne sme spolu vkuse v jednom dome, prakticky byvame spolu. Samozrejme s jeho rodicmi. Az tak dobre na vlastny dom na tom nie sme :)(21,22). Pred pol rokom som mu 3x prisla na to, ako cez net si bali ine dievcata a slubuje im bohvie co a tie debaty mali aj intimny charakter. Nikdy sa s nimi vsak nestretol, su dost zdaleka. A vlastne ani nemal kedy. Bud bol v praci alebo so mnou. Niekto sa nad tym mozno zasmeje.. ze cez net. Ale ak sa sam ocitne v tej situacii,az tak vtipne to nie je. Dost ma to ponizilo, nakolko sa to parkrat opakovalo. Odisla som od neho, prisiel do mojho mesta s kyticou blabla atd. Dala som mu sancu. Vysvetloval mi to uz velakrat..ze bol hlupy a potreboval si dvihat ego. Strasne sa odvtedy zmenil. Robi na slovo to co mu poviem,az mi to lezie na nervy niekedy.Nechcem psa,ale partnera. Problem je vsak v tom.. odkedy sa riesil tento jeho pruser, prestal ma fyzicky pritahovat. Nemam chut na sex a ani sa mi uz nepaci ako chlap.Zrazu na nom vidim tolko veci.. jasne aj ja mam chyby, ved to kazdy. Ani nechcem dokonaleho ..ale proste sa neviem dokopat ani k puse. Hoci tam nejaky cit este je
od pruseru ma nepritahuje
Chyba je asi v Tebe. Pokiaľ sa nevie partner porozpravat s partnerkou, hľadá na IT spriaznenú osobu pri ktorej sa môže úplne uvolniť. A tú jeho partnerku si nevšíma. Ale samozrejme chyba nie je len na jednej strane, určite sa musíte o tom porozprávať...
Dakujem vam :) v mnohom mate pravdu. sklamal a ja mu zrejme este neviem celkom odpustit. mozno je to tym. a ze maznat? uf.. aj s tym mam problem. boli sme spolu teraz tyzden a nie len ze sme spolu nespali,ale ani k poriadnemu bozku nedoslo.proste nemozem. neda sa mi. a uz aj sam povedal ze ma prestal pritahovat. no ale ako poviete cloveku ze pre vas nie je uz pritazlivy? ale ze i tak ho mate radi?
sama uvidis, ci blby pocit zmizne alebo nie, osobne si myslim, ze nic sa nema silit a niekedy cloveku dlhsie trva kym si uvedomi, ci ide o lasku alebo lepsie kamaratstvo
Ak ho skutocne milujes, skus sa s nim o tom porozpravat..Vzdy je dobre pozerat sa na vec z obratanej pozicie, aj ked je tazke vzit sa do koze toho druheho...
Suhlasim so Simonellou. Myslim, ze ti dobre radi. Urcite tym, ze ta nastval, nemas na neho taku chut. Uvidis, ked sa to da do poriadku, urcite vzblkne aj tuzba. :)
povedz mu, ze uz je to v poriadku, pokial sa bude spravat dalej normalne ( ze nebude pisat na nete inym dievcatam ) a nemusi ti prejavovat az tolko naklonnosti. podla mna ta na nom odpudzuje to.. lebo zena nechce mat take psika, ako si sama napisala, ale chlapa. povedz mu, nech sa sprava nadalej ako pred tym co sa stalo, ked vam to klapalo.. (samozrejme bez tych chatov.. )
mas ho stale rada ale nemas chut sa ho dotykat lebo ta sklamal. ak mu chces dat este sancu, daj tomu cas a skus sa s nim maznat. ked ho zacnes lubit, zacne sa ti aj pacit.
nj, posral to, co uz :)
sklo sa da polepit, po tom co bolo rozbite, ale to lepidlo tam stale bude.
ktovie, hovori sa ze cas vsetko vylieci, nj, mozno jo - ak clovek prestane vidiet, lepidlo pochopitelne neuvidi :D
co som tym chcel povedat, to nia ja neviem.
a to ze ho lubis (zeby dusevne? alebo proste nefyzicky, osobnostne?) ale fyzicky ta nepritahuje, tj. nie je to preto, ze stale myslis na to co urobil? tj. ze mu zatial nevies TOTALNE odpustit?
ved to, ze lubim. len ta fyzicka pritazlivost je proste.. fuc. a mrzi ma to
fíha,tak to je ťažké,a už ho
neľúbiš???