Mam milenca a...

Príspevok v téme: Mam milenca a...
milenka_2

pracujeme spolu. Je to jasna dohoda - nik sa nesmie nic dozvediet. Ako sa mam prinutit, aby som v praci riesila iba pracovne veci, aby som nemala potrebu usmiat sa na neho, ked padne nejaka dvojzmyselna otazka? Som stastna, ze ho mam, nechcem ho v ziadnom pripade stratit a zburat vsetky vztahy, ktore mame (manzelstva). Ten adrenalin ma vsak velmi vzrusuje a bojim sa, ze sa prezradim. Poradi niekto nieco?

M77

Ja mam tiez milenca...tiez kolegu z prace...dokonca jeho mazelka pracuje s nami vo vedlajsom kancli...tie kancle su priechodne..takze casto sme spolu...vsetci...mrzi ma to co robim ale zalubila som sa bohuzial...

Kerion

Jaj a este k teme, z chlapskeho pohladu sa o city neobavaj :) Tie ty nedostanes, ale manzelka a deti, ty si len hracka na zabavu, hlavne davaj bacha, aby si neotehotnela, alebo nieco, lebo by to bol TVOJ problem, emocie, ktore dostanes nie su prave, na to zabudni, ak si myslis, ze ta ma skutocne rad a bude len co i len trochu koli tebe riskovat svoje vybudovane zazemie, tak by musel byt doma problem a ked neni, tak v pripade potreby ta pusti ku dnu aj s celym batohom. Ak si s tym vyrovnana, tak si uzivaj sex a na ostatne nemysli.

Kerion

Blah do kedy vam to vydrzi ? Raz to cele spadne ako domcek s karat hehe. Naco sa zenite a vydavate ? Je to ako prizivnictvo z obidvoch stran. Som chlap a taku zenu co obraba niekto iny nechcem, je to humus, jak by si ho fajcil na rano :D

trineo

m266, klameš samú seba, človek dokáže byť verný jednému celý život, ak ho naozaj miluje.
Je to z tvojej strany nezodpovedné. Netrápi Ťa, čo by si o Tebe pomysleli jeho žena aj deti, keby sa o tom dozvedeli? Nehanbila by si sa? A nevadí Ti, že spáva s manželkou aj s Tebou? Je pravda, že je ženatý a podvádza ženu, ale ani Ty sa nemôžeš len tak ľahko zbaviť zodpovednosti - veď ju podvádza práve s tebou. Predstav si, keby si sa ako dieťa dozvedela, že tvoj otec mame zahýba. Ako by si sa cítila? Necítila by si, že je to zlé a nespravodlivé? Neľutovala by si mamu, neodmietala by si otca a nehnevala by si sa na milenku - tú zlodejku rodinného šťastia? Ženatý kolega má nejaký problém, a namiesto toho, aby ho riešil so svojou manželkou, uteká z boja - a to skutočný muž, ktorý stojí za niečo, nerobí. Tým, že súhlasíš byť jeho milenkou, ho podporuješ v tom, čo robí a oddiaľuješ riešenie. Možno by svoj manželský problém neriešil, ani keby si s ním nespávala, ale v tom prípade by bola zodpovednosť len a len na ňom. Či chceš, alebo nie, zasahuješ do jeho rodiny, do života jeho manželky a detí, nemôžeš strkať hlavu do piesku - o nich sa nestarám, veď mne je takto dobre.
Určite si zaslúžiš viac, ako je zadaný muž. Neboj sa chcieť muža, ktorý by Ťa miloval s nerozdeleným srdcom, pre ktorého by si bola jedinou, nielen tou druhou, s pomocou ktorej si "vylepšuje" manželský život. Ideš pod svoju úroveň.

m266

ja mám tiež teraz románik so ženatým kolegom z práce. sme aj dobrí priatelia, rozumieme si po psychickej stránke, aj po fyzickej, sex s ním je úžasný . je odo mna o 11r starší. tiež nechápem, prečo to on robí, lebo je šťastný v manželstve (ktoré trvá už dosť vela rokov), manželku aj deti lúbi, aj sex im klape..snažíme sa o to, aby tam neprišli city.
ale neriešim to. je nám dobre a či sa mi to vráti? je mi to jedno. človek nedokáže byť verný len jednému človeku celý život.

anonym55555

Fakt nechapem ako mozte mat milencov/milenky.Ano zalezi mi na vlastnostiach partnerky a rovnako na dobrom sexe.A pokial mi ta partnerka nevie dat dobry sex a nedokazal by som to vydrzat,tak sa jednoducho rozidem a nepodjebavam ju.Nechapem,ze sa dokazete pozriet do zrkadla,ved vztah nieje o podjebavani. mesiac,rok alebo 10 rokov a potom sa to prevali a vrati sa to aj s urokmi.Vela stastia.

blondula

sweater.... to preto,lebo "muzikovia" robia asi jak hovada a maju sa pri nich dobre.... to preto,lebo keby ja nie som v posteli s partnerom spokojna,asi by ma to tiez dlho nelakalo s nim byt !!! u mna je aj sexualna stranka v partnerstve dolezita !!! .... ale podla toho co tu citam,asi zacnem aj mojho kontrolovat !! :DDD co keby sa aj ten moj drbal prave s nejakou co tu pise na fore :DDDD

sweater

sak ja to nechapem, ked si nerozumiete z partnerom aj po sexualnej stranke, preco ho neopustite a nehladate takeho s ktorym budete uplne kompatibilny? keby sa to stane raz ze podvediete, nejako ja neviem, stane sa to cistou nahodou, a ked bude po tom ani nebudete tusit ako k tomu doslo, dajme tomu ze to sa da nejako ospravedlnit, ale takto pravidelne trtkat s niekym inym.. no u mna pochopenie nenajdete..