pracujeme spolu. Je to jasna dohoda - nik sa nesmie nic dozvediet. Ako sa mam prinutit, aby som v praci riesila iba pracovne veci, aby som nemala potrebu usmiat sa na neho, ked padne nejaka dvojzmyselna otazka? Som stastna, ze ho mam, nechcem ho v ziadnom pripade stratit a zburat vsetky vztahy, ktore mame (manzelstva). Ten adrenalin ma vsak velmi vzrusuje a bojim sa, ze sa prezradim. Poradi niekto nieco?
Mam milenca a...
aluska tebe sa zda ze milenka_2 tu chce vyriesit nejaky problem, ktory ma z manzelom a skoncit ten milenecky vztah? ved ona sa pyta ako to ututlat... ked chce mat ineho chlapa, naco mam manzela?
lost áno tá fráza je poriadne klišé ale vystihuje to, teda aspoň pre mňa a áno, ani vraha nemôžeme odsudzovať, lebo treba zistiť najprv dôvod prečo to urobil. No a teraz som sa Vám tu pekne podložila na odsúdenie.
alussska
ale ta fraza je nic moc :)
ved, to je ako ked to pouzijeme pri vrahovi, ze "neodsudzuje ho, lebo..."
(resp, podla mna nieco odsudit hold ide, lebo sanca aby sa clovek ocitol v ronakej situacii je takmer isto nulova)
ale napr, sranda je ako sa na forach (bulvaroch), diskusiach atd, odsudzuju ludia ako ten otec co prepichol syna. V tom suhlasim s frazou "nesud lebo.." preotze nikto tam nebol a extremne divne situacie sa stat mozu velmi lahko (pri pocte situacii (tj. rodin) sa jedna takato cierna labud lahko najde)
No mne je fakt na grc z toho, kolko takychto a im podobnych tem tu pribuda, co znaci, ze ludia su stale viac nemoralni, sebecki,bez zabran a povazuju tieto veci za normalne! Ale tesi ma, ked citam nazory tej druhej strany- ze vdaka Bohu za ludi, ktori to svedomie a usudok este maju!
Aja02 opakujem sa, ale nesúď, lebo budeš sama súdená !
Tak a máme to tu. Už tu máme prvú osobu, podľa ktorej sú moralisti tí, čo odsudzujú neveru. No, kde ste ďalší? :-D
no ja ich dlho uz nepozeram :D
lebo mi nic nedaju, stratim denne 30-60minut casu.
to je cca 180-380 hodin rocne
to je cca 1-2 tyzdne kazdy rok
a dozviem sa len kto kde koho kde zbil, zabil, alebo okradol :)
Absolutna strata casu :D
tak nie som v obraze :)
i ked vzdy nieco prekvapi (coho su ludia schopny), ale teraz mi nenapada co je horsie od nevery :D (zatial len vrazda, i ked ono sa to tazko porovnava, lebo kazdy ma inak nastavy prah bolesti)
ta3, áno samozrejme že sa nájdu aj výnimky a ja verím, že ich v našej spoločnosti ešte pár nájdeme, ale podľa toho ako sledujem svoje okolie vidím, že väčšina manželstiev stroskotá práve na nevere. Je taká doba? Neviem, ľudia sa už nedokážu jeden pre druhého obetovať, pozerajú prevažne na svoje potešenie, ako si užiť kým sa ešte dá.
lost, snáď Ti nemusím vymenovať akých svinstiev sú ľudia schopní ! Stačí si pozrieť každý večer správy v TV, alebo sledovať čo sa deje vo svete a potom musíš uznať, že nevera je v porovnaní s nimi len slabý odvar.
Kde to zijeme, ludia podvadzaju a este sa s tym aj chvastaju ?
Preco som sa musel narodit do takto retardovanej doby, respektive planety?
alussska, vymenuj mi co i len jedno jedine svinstvo vacsie ako je nevera :)
teda mozno vrazda, ale to by sa pocitat nemalo. nic ine by ma nemohlo napadnut :)
SPOZNAL SOM TA TY POBEHLICA , UZ O TOM VIEM , TY STETKA , CAKAJ ROZVOD ....