Ahojte. Dlhe roky uzivam Telfast mam ho na predpis od Alergologa. Liecim sa viac ako 10 rokov. Da sa povedat ze Telfast je najlepsim liekom na alergiu a teraz od 1. Aprila nadisla nova valorizacia liekov a vyrazne zdrazel. Predtym sa doplacalo dost ale rodicia mi pomohli kedze sezonu mam kratku a potrebujem uzivat ten liek 3 mesiace v roku. No lenze po novom stoji 7 euro a nejake centy to uz je masivne zdrazenie toho lieku. Takmer polovicu doplaca pacient = podvod na pacientovi. Nejakych 5 rokov som ho uzival spolu s vakcinami Phostal bola garancia uspesneho zvladnutia alergickeho obdobia. Kedze nepracujem a pomahaju mi to platit rodicia nemozem si ten liek dovolit. Pred tym som braval Zirtec a mozno aj ine lieky cca pred 8 rokmi ale ten Telfast bol nebom na oblohe. Velmi mi pomahal. Neprechadzal pecenou a nebol som ospaly. No teraz musim prejst na nieco ine, pretoze cena za tento liek je privysoka - doplacam za ocne kvapky Allergodil lebo su velmi dobre a tiez su drahe, tak ale za telfast tolko nedam pretoze potrebujem na 3 mesiace 3 krabicky. V podstate potrebujem poradit aku alternativu by ste mi odporucili. Mam v plane zajst za alergologom, ale rad by som si precital vase skusenosti s inymi liekmi. Som ochotny doplatit par eur za alternativu ale neviem aku. Nesmie ten liek prechadzat cez pecen ani ospalost. Asi zo zirteca som bol taky ospaly.
Alergia - Telfast - Alternativa
Alergie su poruchy imunitného systému, tak to aj tak riešiť. Mne osobne veľmi pomohol Hippokratin - osobná prísada - treba si nájsť info va webe.
Kvasimodo, doplaca sa na vsetky antihistaminika. Musis si vybrat-peniaze, alebo alergia.