Spoluziacka

Príspevok v téme: Spoluziacka
bloom

ahoj...mám otázku, konkrétne na dievčatá- mám spolužiačku, ktorá za mnou v škole často chodí, trávim s ňou dosť času, najprv v škole, teraz aj po škole s ňou strávim veľa času, hádžeme si aj komplimenty, a často ma chytá za ruku, príp objíma ale to je len také krátke, pár sekundové, chytí a pustí, niežeby sme sa vodili za ručičky. Dievčatá, je to len to pubertiacke, že "každého ľúbime," alebo to znamená viac. Pretože ja ju mám strašne rád, stále na ňu myslím, aj keď často pochybujem, či by nám vzťah vyšiel. Chcem len vedieť, či to znamená niečo viac, alebo sa mám na ňu vykašľať, pretože ak zistím, že o mňa nemala záujem tak, že ju uvidím sa bozkávať s niekým iným, tak to ťažko zvládnem...

liliBOOM

myslím si že by ste mohli mať spolu vzťah ale je to u mňa je to také podobné ale nejak to neriešim... Ale našla si iného a ja tiež.. :)

lucynda2

bloom : myslím , že záujem z jej strany je urcite vacsí ako kamarátstvo a myslím že aj z tvojej strany ..
A myslím , že to že máš menej priatelov vôbec nevadí , práve naopak prostredníctvom nej si môžeš nájsť dalších kamarátov . Inak Kolko máš rokov ???

system

Kamo, zenske su nevyspitatelne, kym pre niektoru moze byt uz to ze sa usmieva naznak toho ze sa jej pacis, u niektorych je aj pusa len ako prejav kamaratstva... ja tym zenskym absolutne nechapem, samy nevedia co chcu len davaju najavo sms.ky mile recicky aby si im to povedal ze ich lubis a ked nazbieras odvahu a konecne im to vyklopis, tak su urazene ze ako si to predstavujes... (stalo sa mi take) ... kazdopadne vela stastia a odporucam nazbierat odvahu cim skor, potom u to moze prestat bavit najde si iny objekt ked uvidi ze sa nevies odhodlat abudes si to mozno vycitat...

Vya

Počúvaj , ja mám to isté so spolužiakom.... Hráme karty , chytí ma okolo pásu... stále sa namňa usmieva a pod..... Neboj sa, takto o teba javí jasný záujem :)

bloom

hej už na tom pracujem...:)...a budem sa snažiť kvôli nej zmeniť k lepšiemu...ale taká otázka od témy...prečo sa mi zmenil názov príspevku? :D ledva som našiel svoju diskusiu...

lucy161

zrejme ti tym dava najavo svoj zaujem, tak urob prvy krok a nieco podnikni.Zavolaj ju na romanticku prechadzku alebo na veceru a skus sa s nou doverne porozpravat:)

milli11

Pre jajka, to bolo podarene. :DDD
Osobne si vsak myslim, ze po tebe ide, na 90 percent.
Tiez som to uz zazila, to co ona. Robila som na chlapca oci, nenapadne dotyky, reci. A on? Nic. Nepochopil(?). Potom som to nechala tak.
Podla mna caka, ze ju niekde pozves a ty nic.
Aj ked, stale je tu tyh 10 percent, ze ta berie len ako dobreho kamarata.

bloom

už si som takmer istý, že je to hlbší cit ako priateľstvo...ale tentokrát mám problém v inej veci...ak by sa vykľul nejaký vzťah, tak neviem, či by som ju nesklamal, pretože ona má v živote 500 priateľov, ide jej škola a má optimistický pohľad na svet...ja mám 30 ľudí, okolo ktorých sa mi točí život, všetko sú len spolužiaci zo škôly alebo z krúžkov, v škole som úplný podpriemer, a mám strach z budúcnosti, jednak o zamestnanie ale tiež aj o spoločenský život, pretože sa spoločnosti skôr vyhýbam...ona srší životom a optimizmom a ja sa cítim ako živá mŕtvola, mám pár snov, ktoré sa mi nepodarí uskutočniť, aj keď sa nevzdávam ale to musím mať šťastie a často som mával depky a suicidné myšlienky...čo jej už len ja môžem dať?

veva25

Ahoj no ak by som mala sudit podla seba tak nikdy by som nedotykala muza ktory by mi nebol minimalne sympaticky, ale je tazke povedat ako to preziva ona. Skus jej tych komplimntov davat viac, pripadne skus nejake provokacne smsky typu \\\"dnes ti to fakt seklo,prajem dobru noc\\\" a tak uvidis ako bude reagovat. Hlavne to musis vycitit. Vela stastia :)