ahojte chcela som sa opytat ci je hak 100 percentný mate nejake skusenosti berem hak uz niekolko rokou ale mam strach s toho aby sa do mna spravil...je to naozaj stopercentne??
hak + otehotnenie
Ďakujem teda :)
aj ked si stara aj mlada aj ked hak uzivas mesiac aj ked 5rokov, nemas ziadne plodne dni! niesi tehotna, len ked sa ti vyskytne spinenie ked si chora a beries antibiotika treba pouzivat aj inu orchranu aspon kym nezmizne spinenie
Lenže som mladá a pred nedávnom som s ňou začala ... takže nemôžem byť?
ked beries hak tak ziadne plodne dni nemavas, to by si mohla vediet
A posledná vec, tehotná byť teda nemôžem, že? ... piatok mi končili krámy, sobotu som mala sex a od štvrtku beriem HAK, od piatku ATB... lebo musím sa uistiť...
Lebo som sa obávala, aby som nebola tehotná, keď som aj tak nemala plodné dni a brala som HAK a chvíľu som brala tie ATB...a Inak ďakujem :)
asi po 7dnoch. nieje to nic vazne, je to nomralna bezna vec. ide o to ze atb su silne a narusuju a nicia prirodzenu floru v zaludku a preto sa tabletka zle vstrebava niekedy, ked je oslabeny organizmus
*ešte ... idem zajtra gynekológovi a opýtam sa ho, myslíte, že to je niečo vážne, lebo asi ani nezaspím ...
Ďakujem :) Ale prosím vás, ešte niečo... keď teraz vysadzujem už antibiotiká, tak od kedy som potom plne chránená s HAK?
teda pouzivajte aj inu ochranu pokym beries aj atb