Ludia, už asi druhý týždeň ma trápi jeden problém. Z ničoho nič ma začal pobolievať konečník a to len ftedy, ked si sadnem na niečo tvrdé a priamo. Pri stolici som spozorovala aj trochu krvi. Myslíte, že to je zlatá žila ? Pozerala som sa aj do zrkadla a nič som nevidela. Mám sedavé zamestnanie, takže by to aj vysvetlovalo.. Ktorý doktor mi toto skontroluje? Normálne obvodná alebo... ???
Zlatá žila - priznaky
Podsedák uvolní tlak na konečník pri dlhodobom sedení: Jedna z najlepších pomôcok !!
S podsedákom máš len teplejšie a makšie pod zadkom :D na hemoroidy to nijak nepomáha :) dubová kora je super a aj hemostop je dobrý na to to ti rýchlo prejde :)
Ak máš sedavé zamastnanie určite si kúp podsedák uvidíš tu zmenu, a keď máš bolestivé vyprázdňovanie použi Fine6 majú ho v lekárni. Uvidíš ten podsedák to vyrieši.
Pravde podobne je to zlata žila a dubova kora je gel a tym natierat mne to po porode najlepšie pomohlo.
tu dubovu koru aj pit ako caj
Podľa tých príznakov sú to vnútorné hemoroidy(zlatá žila).Chod´ obvodnému,alebo priamo chirurgovi,už netreba výmenné lístky.Sú na to čípky a veľmi pomáhahajú kúpele(obklady) z dubovej kôry viac krát denne.
nikto ??? :(