ahojte...chcela som sa spýtať, či náhodou neviete, ako je to s udeľovaním červených diplomov. Viem, že nikto sa ma nikdy pýtať na to nebude, že červený nedoráža vedomosti atď., ale zaujíma ma, za akých podmienok sa dá získať...ak sa raz opakovala skúška, stráca sa nárok naň? aký priemer by mal byť? a známky asi väčšinou A a B, E asi nepríchádza do úvahy...vďaka
červený diplom
Padla tu aj otazka, ci sa dostava fin.odmena. Neviem ako na inych skolach, ale ja som nedostala ziadnu za cerveny diplom. Studovala som na PrifUK.
Ja som mala iba A nič iné, teda priemer 1,00 takže to nebola otázka. ?
Ja som studovala externe a mala som cerveny. Slo o studijne vysledky a nie formu studia
ahojte,vie mi nieko poradit ci sa da ziskat cerveny diplom,aj ked idem sudovat externe?dakujem
Hruska008 - takéto informácie by ti mali dať na študijnom oddelení, aspoň u nás to tak bolo
cauko, ja som mgr. mam cerveny diplom teraz som skoncila...nemala som ziadne E...kazde statnice som skoncila s vyznamenanim a priemer som mavala do 1,1 a myslim ze u nas aby si dostala cerveny si mohla mat priemer do 1,2 :) nikdy som nedostala E ani neopakovala skusku, najhorsia znamka co som mala bolo C :)
inak je to celkom fajn ja to mam aj v zivotopise...aspon niesom obyc priemer :)
Matyo - Prosim ta a ako by som to zistila? Malo by to byt v studijnom poriadku ci??
kazda fakulta ma ine kriteria
Hruska008 - to záleží od tvojej fakulty/katedry či ti niečo dajú alebo nie, ale väčšina aspoň trochu normálnych škôl dáva aj finančnú odmenu : )
A neviete niekto náhodou či sa červený diplom nedostáva aj finančná odmena od skoly?