Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aj Vás sa už pýtali, v akých hrncoch varíte?

Deee

Aj mne volali ohladom prieskumu mobilnych operatorov, kedze vsak mam firemny telefon nevedela som presne odpovedat a pani anketarka sa dozadovala odpovede od sefa mojho firemneho telefonu, sefom je moj manzel a dobre viem, ze podobne anketarky neznasa viac ako zubara, tak som ju na to upozornila, ze urcite nebude ochotny, ked vsak nastojila, ze co ja do toho kecam, sef by to chcel vediet, povedala som OK, ked zavolala na druhy den, chcela sa pripomenut a zacala s otazkou, ci vie kto vola a ci som ju nezabudla pripomenut, manzel v navale prace zahlasil "viete kolko ludi mne denne vola?" a zlozil.... Myslela som, ze puknem od smiechu...
Inak to najlepsie na podobne dotazniky je opytat sa" odkial mate toto cislo?" a potom budete pocut uz len ti tii tiii

jajka001

raz som zas akože vyhrala nejaku sadu nožov s tym, ze si musim zavolat dalsie dva manzelske pary a nechat ich tyrat prednaskou o nožoch :)))) no jasne, chcem prist o priateľov :))
ale najlepsie ked sme raz isli ku kamošovi, vravi, stretol som jedneho stareho znameho, tak som ho zavolal na navstevu, nevadi? nevadi. Znamy prisiel, v obleku, s kufrikom, pekne sa u neho rozložil a hodinu a pol nam vysvetloval zivotnu poistku :) to bolo este tak pred 15timi rokmi, mali sme 19, on tiez tak asi , viete ako nas asi tie poistky zaujimali :D fakt jak jehovisti

smajliQa

oni maju na toto fajny figel.. maju zaznamenane, kto ich pocuva a bavi sa s nimi, kto si obcas nieco objedna a tak.... preto volaju stale a stale... aj konkurencia a tak...

su jak jehovisti .. co chodia po domoch *:D:D:D:D:D pustite ich raz, dojdu zas :D:D:D:D

hahahaah

jajka001

ako to, že tebe nevolajú? mne stále niekto vyvoláva, každý týždeň pomaly. tento týždeň dokonca dvaja.

smajliQa

jaaaaaa by som im povedala ze varim v zlatych hrncoch a na pokrievkach mam usko z diamantu..a platinou vyrite mena svojej 12 clennej rodiny.. na kazdom hrnci jedno meno :D:D:D.... ze drahsie a kvalitnejsie uz mi nepredaju... haha :D

BBella

JUJ A ESTE MA DACO NAPADLO S TYM POISTENIM...v lete som sla cez mesto a tam niekolko viac 18-rocny dlhani s vyrazkami po holeni s nazehlenymi koselami, kravatami az na doraz s usmevom jak keby boli zhuleni, a pytali sa ma na poistenie bla bla bla keci. Mala som divnu naladu tak som sa ho opytala ze o com by chcel rozpravat s poistenim, bude mi hovorit o jednej tej konkretnej poistovni alebo mi z rukava vysuka vsetky info o vsetkych poistovniach a produkoch na trhu a bla bla...kukol na mna jak prihriaty....tak som sa spytala co chcel povedat..zacal svoje keci ZE isto nie ja som si vybrala poistovni ale rodicia a ze JA by som sa teraz sama mala rozhodnut kde chcem byt poistena. nastvalo ma to - lebo ma urazil ze som blba krava ked som poistena tam kde rodicia a ze isto mi vybrali zle:( potom som ho stopola ze som velmi spokojna kde som a ze mojim rodicom verim co vybrali pre mna a momentalne to nechcem menit a dalej somsa ho spytala co mi este take super ponukne a on "my tu ponukame aj zlavy na liecebne pobyty a bla bla...liecebne bla bla liecenie..bla bla..relax..." som vrhla na neho pohlad hodny bohyne pomsti ze "cooooooooo???ja potrebujem liecenie???mam 25 rokov a k doktorovi chodim len na preventivky, dovidenia inac ponahlam sa, som v praci a sla som len daco vybavit na postu"
PS: take mile od neho bolo ako 18rocny mladik ma bude poucat kde co potrebujem a co je pre mna najsamlepsie, nojasne ze asi to co on ponuka, snad nie daco ine - inu poistovnu