Tiež Vám neskutočne lezú na nervy tie vlezlé prieskumné predajné telefónne hovory? Každú chvíľu mi niekto zavolá a chce mi niečo predať. Spočiatku som sa snažila byť milá, lebo veď aj to sú ľudia a snažia si zarobiť. Potom som si z nich začala robiť srandu. Ale posledná otázka ma zabila.
Aj Vás sa už pýtali, v akých hrncoch varíte?
Podstatou týchto produktov je, že normálne by boli nepredajné.
Vsetko je to len MLM (mozno cest vynimkam)
ale sranda je ze ani netusia nic o produkte.
opytam sa nejaky "profesionalnu" otazku o produkte a nevedia mi odpovedat :D
bol by som zvedavy ci by mi napr pri hrnci vysvetlili nieco o tepelnej vodivosti atd..
ak by niekto psravil brutalne dobry produkt, nepotreboval by reklamu :)
Mne sa najviac paci, ze mi ujo, alebo teta v telefone povie ze "potrva to len pol minutky" ...
no a ja ich zdrzim tak pol hodiny mojimi otazkami o produkte :)
normalne sa musim bodat vidlickou do stehna aby som nepraskol smiechom, to by to cele pokazilo.
eventualne si od nich nic nekupim, nenecham sa obdarovat, a nic o mne nezistia, ale ked by som sa ich spytal kolko casu so mnou stratili, tak ten pohlad by som chcel viiet :D :D
ale aspon niekto zavola :)
to je snad moj jediny socialny kontakt so svetom :D reklamy cez telefon :D :D :D
no nam pravidelne zvonil telefon kazdy tyzden s takymi sprostostami dali sme si zrusit pevnu linku. uz som mala nervy ked hned z rana alebo vecer ci pri obede zvonili snazila som sa im to vysvetlit milo uz som ich aj prosila aby na nase cislo viacej nevolali...no nie... vynadala som, skladala som, pytala som sa odkial maju moje cislo... ale oni stale len svoje vyhrali ste hrnce, vyhrali ste masazny pristroj ale za vsetkym bolo ALE... v rodine sme si povedali ved aj tak vsetci uz mame mobili a nik uz nevola na pevnu tak sme proste zrusili a ten klud co nastal krasa...
A hlavným argumentom za ten zázračný vysávač bolo to, že má asi polovičnú spotrebu elektriny a preto sa to vyplatí. Keďže som elektrotechnik, tak som mu spočítal, že tá úspora sa mi nevráti ani v ďaľšom živote. Na to mi odpovedal, že on sa tomu až tak nerozumie. Ešte mi predvádzal ako sa hadica nedá roztrhnúť a ako sa na trubicu dá postaviť. Keď odišiel, tak som zistil že toto vydrží aj môj vysávač za 1500Sk. A ten alumíniový hliník sa mi tiež moc nezdal, pripadalo mi to ako pochrómovaný plast :-)
Tak s tym aluminiovym hlinikom si ma zabil uz nadobro :-DDD
Na mobil mi volajú zriedka, ale na pevnú linku v kuse. Keď som náhodou cez deň doma, tak ju ani nezdvíham, keď tam vidím neznáme číslo. Na 100% sú to nejaké prieskumy, koľko zarábam a kde mám hrnce :-)
Ale raz mi ponúkali vyluxovanie špeciálnym vysávačom na jeden koberec zadarmo, tak som súhlasil. Chlapík bol trocha zaskočený keď videl garzónku, ale statočne sa snažil ten predražený šunt predať. Pýtal za neho 120 000Sk. Padali vyjadrenia typu že sú tam použité plasty z NASA a alumíniový hliník :-) Potom ešte asi mesiac vyvolávali a chceli hovoriť s pani na ktorú bol písaný telefón, tá ale nemohla byť doma, lebo je už dávno mŕtva.
hm...ja som tiež chcela byť zo začiatku slušná a vypočuť si aspoň čo po mne chcú, ale prišla som na to že je najlepšie povedať hned dovidenia ked sa predstavia ako nejaká spoločnosť...
2 jajka001 podla mna by sa nesrali a kludne by povedali ze no nevadi kupte si teraz aby ste mali aj na dalsi pokus.....
ja ich vzdy prerusim s tym ze ci mi xcu nieco ponuknut predat alebo dat zadarmo a ked povedia ano tak poviem ze nemam zaujem dopo....
ja som sa začala pýtať...jedna odpoveď bola Zlaté stránky (wtf???som snáď podnikateľ alebo pevná linka?) a druhá že...kontakt majú z pôrodnice (rodila som pred šiestimi rokmi :D chceli mi predať nejaký detstký tovar, kurnik, keby tak zavolali nejakej mamine čo náhodou o dieťa prišla)