Nový muž v mojom živote

Príspevok v téme: Nový muž v mojom živote
jidojfw

Dobrý deň ! Chcela by som počuť nejakú radu na môj problém. Za každý ohlas budem vďačná. So svojím priateľom chodím už niečo vyše 3 rokov. Ako v každom vzťahu, aj v tom našom sa vyskytli rôzne problémy. Taký väščí pre ma nastal, keď som zisila, že môj priateľ komunikuje s dievčatami na facebooku ( s 15 ročnými deťmi ! ) a píše im jednoducho hlúpe narážky, dvojzmyselné vety a podobne. Veľmi mi to vtedy ublížilo a on to vedel, no aj napriek tomu, si s nimi písal ďalej.Tie dievčatá poznal aj osobne, sú z rovnakého mesta ako my. Odstupom času aj mne napísal jeden sympatický mladík, ktorého poznám. Tak sme si písali a je veľmi fajn. Stretli sme sa náhodou v jednom bare ( bol tam aj môj priateľ ) a vypili sme si. Môjmu priateľovi to nevadilo. Neostalo však len pri pití, ale boli tam aj nejaké dotyky a bozky. Priateľ o tom samozrejme nevie, ale mala som hrozné výčitky svedomia a vôbec to pre mňa nebol pekný pocit. Povedala som si dosť, zostanem s priateľom a s tým chalanom si už nebudem viac písať ani nič. To sa samozrejme ľahko hovorí, ale ťahšie realizuje. S chalanom si stále píšeme a ja postupne prichádzam na to, že sa neho teším, teším sa keď mi napíše, teším sa kedy ho uvdím, jednoducho vyhľadávam jeho spoločnosť. On je slobodný, ale nechce, aby som mala s priateľom kvôli nemu problémy. Viem že by na tajný vzťah nikdy nepristúpil a ani ja nie. Môj priateľ samozrejme vidí čo sa deje, ja som mu sama povedala že si píšeme aj rozumieme, zatajila som mu však tie bozky. S tými babami si už nepíše, včera mu jedna napísala a sám ju odbil až som sa čudovala. Som z toho celého zmätená. Neviem či sa jedná len o nejakú moju flirtovú pobláznenosť, alebo čo, nikdy by som nepovedala že sa raz ocitnem v takejto situácií. Za akýkoľvek názor budem vďačná : )

oskarka77

raz za zac si vsetci potrebujeme cosi dokazovat. Su iste veci, na ktore mame odlisny nazor ako partner iba preto, ze sa zle vyspime, sme naladovi ... nedokazeme toho druheho respektovat. Lenze ak naplno milujeme, tak si toho druheho vazime a za ziadnych okolnosti ho nedokazeme podviest. Ziadne bozky, dotyky, neznosti s niekym, kto moze byt iba chvilkove poblaznenie. Ak to vo vztahu klape po kazdej stranke, tak nehrozi ziaden ulet :-)

fuxik

sme ludia z masa a z kosti a je jedno ci zena alebo muz.co nenajdeme doma,najdeme niekde inde...preco nie?aj ja som vydata a sme spolu 7 rokov.su iste veci ktore sa nedaju ovplivnit.tiez som sa zamilovala a to neznamena ze som k....a!a pritom mam skveleho muza a velmi ma miluje(samozrejme ze mam vycitky svedomia)ale stym sa neda nic robit ono to prislo uplne necakane a tiez som nebola nadcena.moj manzel je cely tazden v praci a vidime sa len cez vikend-je velmi dobry manzel a este lepsi otec a vazim si ho,no napriek tomu som sa zamilovala do istej osobky a tato situacia ktora nastala ma dost trapy a nici.chcem tym naznacit ze kazdy jeden cloviecik to je jedno ci je to muz alebo zena sa niekedy velmi tazko dokaze ubranit voci niekedy nepochopitelnym ale prirodzenym situaciam.samozrejme ze by som bola najradsej keby milujem mojho muza a som snim stastna ale srdiecku sa neda rozkazat a to nema dokonca nic spolocne ani z dobou.co sa tyka pocitou(vzdy to tak bolo a bude)az na to ze tato moderna doba nam umoznuje sa o takychto veciach otvorene porozpravat a kedysi za cias nasich matiek boli taketo temy TABU...to znamena ze v tej dobe zazivali ludia presne take iste pocity len sa o tom nerozpravalo,pretoze nemali take moznosti ake mame teraz mi. takze asi tolko na tuto temu.A NEZABUDAJTE NA TO ZE MILOVAT JE LUDSKE!!!!!!!!!!!!!!!!

jidojfw

Čím ďalej tým viac som zmätená. To že si chlapi píšu s babami viem, že to je na posilnenie chlapského ega. Ženy to robia zase iným spôsobom, parádia sa, aby sa mu žom páčili, aby jednoduchlo vzbudili pozornosť. Trápi ma však jedna otázka. V minulom vzťahu nebol môj priateľ veľmi príkladným partnerom. S priateľkou bol tiež 3 roky, ale sústavne ju podvádzal, samé vypisovačky, flirty, bozky, rande a podobne. Ani s jednom však nespal ale aj tak, to dievča kvôli tomu veľmi trpelo, pretože už bola predsa len staršia a chcela si založiť rodinu. Okrem toho mala sa ísť vydávať ( ešte keď nepoznala môjho frajera ) ale ten jej ju podviedol a čakal dieťa s inou. Chodila kvôli tomu aj na psychológovi, lebo to jednoducho sama nezvládala. A on, aj napriek tomu, že toto všetko vedel, vedel ako trpela, spravil jej v podstate to isté. Nechal ju ako 27 ročnú utrápenú ženu, ktorá už ani nemôže mať kvôli zdravotným problémom deti. Musím povedať že v našom vzťahu takýto nebol a od začiatku sa snažil, bol príkladný partner, už len kvôli tomu, že ho mrzelo čo spôsobil bývalej. Po nejakom čase zase začali vypisovačky a tiež neostalo len pri písaní - tie dievčatá poznal, rozprával sa s nimi a týmto som si 100 % istá, že keby sme neboli ja, on a tie baby z rovnakého mesta, keby som ja všade pri ňom nebola, bolo by z toho aj niečo viac. Nevravím že by spolu spali, ale bozky by tam určite boli. Viem, že sa to nedá tak povedať, predsa len ,, keby bolo keby " ale zase natoľko ho poznám. S tým písaním vedel ako mi to ubližuje, keď si písali sms, keď sa na seba v bare pozerali a ja vedľa neho, keď jej písal aká bola včera krásna jeho papulka, keď ju chcel navštíviť doma, proste toto všetko vedel a aj tak to robil. Ani nemal výčitky svedomia a bol šťastný prešťastný že ja o tom neviem. Ja si teda tiež píšem s chalanom, ale nikdy by som si nedovolila napísať mu nejaké hlúpe narážky a ani on mne nič také nenapísal, napriek tomu čo sa stalo. Narozdiel od priateľa ja som výčitky mala a tak som mu aj povedala že si píšeme, že je fajn a že sa mi s ním dobre rozpráva. Nie preto, že by som sa mu chcela pomstiť, ale jednoducho preto, lebo som chcela aby to vedel,aby si nemusel myslieť niečo zlé. To čo som z jeho strany znášala trvalo dlho a nahromadilo sa to až tak, že mi to začínalo byť jedno, lebo som mala pocit, že do toho vzťahu len ja dávam a mne sa nedostáva ničoho. To sa samozrejme týkalo aj sexu, ktorý mávame v poslednej dobre menej a menej a ja si nemyslím, že by som naň nemalo chuť. Možno preto že som ešte mladá, neviem, priateľ je predsa len odo mňa o 7 rokov starší.

GiovanniX

Ake ste si len iste,ze kazdy chlap vypisuje "cickam",aby si zvysil sebavedomie.Ja som sebavedomy aj bez toho vypisovania,zial len suknickarov mate za priatelov,ani mi vas nie je luto,lebo vy to iste robite,len v inom zmysle...

viktora

a to ze vypisuje druhym cickam mladym tak nad tym sa ani zamyslat netreba lebo to robi kazdy chlap ktory si chce zvysit sebavedomie.. a aby si sa snim mala rozsit koli takej blbosti tak to by bolo trosku hlupe a nerozumne lebo ho mas predsa len rada a nechces ho stratit.. alebo ano?..ved na tom nie je nic zle pokial to zostava iba pri "virtualnom" rozhovore

viktora

si snim uz dost dlho a mozno ze vztah snim ta trosku omrzel mozno je to stale ten isty stereotyp a chcela si vyskusat nieco nove na tom nie je nic zle vsetci sme len ludia a robime chyby.. priatelovi to samozrejme nehovor nic by sa tym nevyriesilo iba by sa to pokaslalo este viac.. tak zi snim dalej ved to co sa stalo si uz hadam olutovala a nechces aby sa to viac opakovalo..tak sa nad tym nezamyslaj netrap sa a kracaj dalej.. drzim prsty

danielaaa

jidojfw, ja som presne v takej situacii ako ty, uplne detailne, aj my sme spolu 3 roky a tiez si vypisuje so zubrienkami aj so starsimi dievcatami, snazila som sa to presne tak riesit ako to tu bolo napisane, komunikaciou,:) povedal mi ze on vlastne ani nevie preco to robi, ze si asi len potrebuje zvysit ego, co chlapi samozrejme robia, aj ked sa mu odo mna dostava kopec pozornosti a chvali atd. Vysvetlili sme si to a povedal mi ze s tym prestal, hl. jedna mi neskutocne vadila ale on tvrdil ze si z nej len robi srandu, ale vsetcivieme ze zeny taketo debaty ako srandu neberu a vysvetluju si ich inak ako muzi, avsak viem ze s tym vobec neprestal, len to zacal predo mnou viac tajit, aj si mysli, ze je to super utajene- muzi:))vobec neprestal vypina predo mnou chat atd. a je to vlastne trapne. Teraz som tiez v takej situacii ako ty a neviem co mam robit dalej ci si mam tiez podporit svoje ego, alebo sa zmierit s tym, ze vsetci muzi su vlastne totalni debili a ignorovat to :))

xantipkaR

Ked si s niekym 3 roky samozrejme príde bilancovanie už to nie je ako na začiatku a teraz do toho nový chalan je to vzrušujúce, ale dobre si rozmysli čo ťa spajalo s terajším priateľom a ako si ako ľudia sedíte či si vyhovujete chapete či ti sedí povahovo a pod.Pretože sa ti môže velmi lahko stať že toto počiatočné poblúzenie prejde a budeš lutovať...navyše čo to je za chalakan ked akože nechce aby si mala problémy s priatelom ale aj tak ti vypisuje a bozkava a dotýka sa ťa si tak naivná alebo sa robiš,on vie veľmi dobre čo robí a baví ho to ak mu na tebe záleží tak ti rovno povie čo k tebe cíti a ako si to ďalej predstavuje ale nie on čaká čo urobíš ty keby niečo bolo to tvoje rozhodnutie nie? tak si dobre premysli čo urobíš...