HAK a nechut na sex

Príspevok v téme: HAK a nechut na sex
ayvi

ahojte uzivam antikoncepciu necele 2 roky a mam pocit akoby som uz uplne prestala mat chut na sex, niekedy sa mi to dokonca hnusi...neviem co mam robit,bojim sa hak vysadit lebo sa bojim vzbury hormonov a otehotnenia a tak zvazujem ci si ju mam dat len vymenit...avsak strasne sa hanbim ist ku gynekologovi koli takej pricine...poradte prosim,ktora s tym ma uz skusenosti...dakujem.

jankaaaaaaaa

ak zena strati chut na sex kvoli hak, je to preto ze ta hak ma androgenny ucinok. takze ak chces s5 chut na sex musis zmenit hak na taku ktora tento ucinok nema

nanna

Zdravím. Chcem sa spýťať nadväzujúc na otázku slečny hore. Ja užívam antikoncepciu už sedem rokov. Pred asi 2,5 - 3 rokmi som prestala mávať chuť na sex. Niekedy mi stačí 1x v týždni, inokedy zase raz za mesiac. Raz sme mali prestávku 3 mesiace. Pred rokom som zmenila antikoncepciu kvôli vypadávaniu vlasov a zase po roku ju budem meniť lebo bola len na rok. U mňa to teda a si nie je tou antikoncepciou. Mám ísť k psychológovi alebo sexuológovi? Hm?

mataBB

gynekolog riesi taketo veci uplne bezne...takze skus ju vymenit, ale pricinu mu urcite povedz, lebo on aj podla toho urci aku tu da..