Ahojte mam taky problem velmi rada by som už zacala brat antikoncepciu ale jedine coho sa bojim je ze priberiem.Som nizka a momentalne sa snazim schudnut nie a to aby som pribrala..to by bol koniec..tak co vlastne je to pravda ze sa s antikoncepcie pribera ci nie? poradte mi :(
Bojim sa pribratia s atikoncepcie...
Ja beriem HAK už dlhé roky a nepribrala som ani gram. U tých báb, ktoré pribrali zohrali úlohu iné faktory. Napríklad viem, že zhruba do 25 rokov som mohla pojesť aj cele plechy kolacov a nepribrala som ani kilo a po 25-ke som mala pocit, že priberám zo všetkého. A moje kamošky to zbadali tiež... Tak možno sa len niekomu narušil metabolizmus a nesprávne to pripisuje HAK
vazene baby, moja skusenost - z HAK sa pribera a v mojom pripade 5 kg za pol roka - nic som nezmenila len proste priberam takze tu netrepte ze mala pilulka je v poriadku a neskodna ..
necitala som vsetky vase prispevky ale uz si prosim podaktore uvedomte ze neni to tak ze a s tychto sa pribera a s tychto nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAZDE TELO JE INE A KED MA BABA NABEH NA PRIBRATIE TAK PRIBERIE A OPACNE A SU SAMOZREJME ZENSKE KT AJ KED MAJU NABEH NA PRIBRATIE NEPRIBERU....Uz to kurva pochopte :D
ewka, ziadne ustalenie po 3 mesiacoch neexistuje. Zla retencia vody je trvaly vedlajsi ucinok, posobi na kazdeho metabolizmus inak. Logicky po vysadeni sa retencia dostava do normalu.
HAK s drospirenonom maju opacny efekt - dehydruju. Preto treba viac pit. Z tohto dovodu nepriberie zena, ktora takuto hak uziva, ale ako pisem, ublizuje si tym, ze telo tu vodu straca.
Ak ste tolko pribrali a vedeli ste, ze je to z hak, tak naco ste preboha preparat nezmenili a este k tomu porozdavali oblecenie??? To mi pride prehnane a nechce sa mi tomu uverit.
Jedinym vysvetlenim ostava este anabolicky syndrom, kde priberate, ale tak ako som vyssie pisala - ked ste si to vsimli, naco ste nesli za lekarom?
jankaaaaqa-velmi sa mylis, sama som za 10rokov vyskusala viac druhov HAK a mozem potvrdit, ze sa z nej pribera,ked som ju nebrala a cvicila som drzala som si vahu, hned ako som zacala brat antikoncepciu,pribrala som cca 5kg,a nic ine som nemenila,ani nezacala viac jest,ani neprestala cvicit.to ze zadrziava vodu,by sa malo po troch mesiacoch ustalit,lenze ja som ju niekedy brala aj polroka ci rok,a nic sa nezmenilo.kila nesli dolu ani pri diete ci castejsom cviceni.Ked som ju prestala brat,hned som sa ako keby vyfucala a 3-4kg boli prec.Na mne osobne je 5kg vidiet dost,musela som si nakupit o cislo vacsie oblecenie aj spodne pradlo,co je dost velka polozka,stare veci som vyhodila ci rozdala,ked som po vysadeni schudla nemala som co na seba.Kazdy oragnizmus je iny a za to ze ty si nepribrala,nemusis hovorit ze to tak nie je.
preboha baby, nezvalujte vase priberanie na tabletky! co myslite ze ta miniaturna tabletka sa vo vasom tele premeni na nejake kusy sadla?? hak zadrziava vodu v tele a to tak maximalne 4kg, a su aj hak ktore vodu vobec nezadrziavaju, ale je pravda ze niektore zeny maju zvysenu chut do jedla, ale to uz je uplne nieco ine. z hak sa nepribera!
ahoj, ja som od 15rokov vyskusala vela druhov HAK, kazda mala nejake neziaduce ucinky,z kazdej som pribrala cca 5kg, viac mi chutilo jest a nevedela som to potlacit.Ale kazda sme ina,mam kamosky co uzivaju nonstop a ziadna zmena,chod pekne k lekarovi aby ti poradil pre teba vhodnu a potom uvidis.
ahojte baby...
Moja skúsenosť je žiaľ negatívna, tak ako jahodka,aj ja som v priebehu troch mesiacov pribrala 12 kíl a bolo to popri užívaní ATK.
Predtým som bola stále štíhla a potom ako som pribrala som sa teda riadne zaguľatila a myslím že to naozja nebude lenvoda. Teraz po neviem koľkých rokoch som to síce schudla,ale to už ATK neberiem.
jahodka123-aku mas vysku a vahu?
Jaaaj :D tak to máš šťastie. Ja som teda mala a podla mna minimálne 5 kg ešte mám,aj ked kadejaké výpočty s výškou a váhou mi ukazujú, že nemam :D