Dobry deň, mam podozrenie že som závisly od MARIHUANY slengovo povedane od trávy. Sice sa hovorí že to neni navykova latka,ale už posledne 3 roky , každy jeden deň si davam velke davky tejto drogy cez "vodne bongo" za tieto 3 roky som stym skušal dosť vela krát prestať ,ale vždy som prestal iba na určity čas a potom som znova do toho padol. Zavislosť sa prejavuje na psychike , keď si nedam ďalšie vodne bongo , tak som podraždeny , nič ma nebaví a sem-tam v noci neviem zaspať. Poraďte da sa stou zavislou nečo ešte urobit ? ale už iba liečenie ? Dakujem
Som zavisly na marihuane
trava nieje navykova :(
ludia vy ste mimo
je to vsetko len o psychike.namotavate sa,lebo s tym nechcete prestat.ja to hulim 7 rokov,boli casi ked som hulila kazdy den,ale uvedomila som si par veci,tak som to obmedzila,teraz to hulim iba raz do tyzdna.ved to obmedz,povedz si v com ti to neprospieva a sekni s tym nie?a je to lahke,len treba chciet,ak hulievas sam tak je to horsie,ale ak hulievas s niekym tak je to lahsie
ja vam iba jedno poviem ten kto huli nech huli do kedy ma na to financie, a ten kto este nehuli alebo nema na to nech anini nezacne !!! :)
Ahoj, ja tiez fajcim 3 roky a chcem sa dat liecit... neviem s tym prestat... skusala som sa zamestnat a nemysliet na to, ale u mna to nefunguje, vzdy si najdem cas na hulenie... lekari mi doporucuju liecenie, tak asi toto leto pojdem :( je to cele zle.. ak je clovek uz zavysli, tak si s tym neporadis sam... si chory, tak ako ja... a pomoze ti liecenie. najskor ambulantne, to je raz za tyzden 1. hodina skupinovej terapie..
vsak som povedala ze suhlasim s tou volou, aj ked je clovek proti tej droge slaby, tak tu volu mu pomoze zdokonalit prave lekar. psychologovia to proste vedia- dobry psycholog ta presvedci, ze tu drogu k zivotu nepotrebujes
laurina22- lenze niekedy bohuzial clovek nema taku silnu volu :/ proti droge je mlady clovek vacsinou slaby.. a nie len mlady clovek.. ale urcite ta vola zohrava dolezitu ulohu