Som zavisly na marihuane

Príspevok v téme: Som zavisly na marihuane
007-JARO-007

Dobry deň, mam podozrenie že som závisly od MARIHUANY slengovo povedane od trávy. Sice sa hovorí že to neni navykova latka,ale už posledne 3 roky , každy jeden deň si davam velke davky tejto drogy cez "vodne bongo" za tieto 3 roky som stym skušal dosť vela krát prestať ,ale vždy som prestal iba na určity čas a potom som znova do toho padol. Zavislosť sa prejavuje na psychike , keď si nedam ďalšie vodne bongo , tak som podraždeny , nič ma nebaví a sem-tam v noci neviem zaspať. Poraďte da sa stou zavislou nečo ešte urobit ? ale už iba liečenie ? Dakujem

Iba Katka

Marihuana nemá až také dlhotrvajúce účinky, ako popisuješ, že z jedného šluku si ostal zdrogovaný na celú noc a pol nasledujúceho dňa. Okrem toho, nemá ani halucinogénne účinky, jediné čo z tohto môže spôsobiť je paranoja (stav vo výťahu, že spadne).

1

pokračovanie..
Ráno som vstal išiel do sprchy a ešte som to cítil tak som zostal na intráku a rozmýšľal som nad vecami že prestanem a tak a do teraz som si nedal ani raz
ale také stavy mám ja to nechápem vždy keď som na sám tak sa mi tie halucinácie vracajú môže to byť tým že keď som už dlho nefajčil tak to sú také príznaky že som prestal ? A zaujíma ma koľko to bude trváť lebo je to fakt nepríjemne niekedy si myslím že som mŕtvy a niekedy že viem čo sa stane alebo si ľahnem a chcem sa postaviť tak strašne spomalene to ide a to som vám ešte nepovedal keď som dneska išiel ku sestre na obed tak som išiel vyvenčiť jej psa a keď som došiel premrznutý poslala ma vysypať smetí a kúpiť nejaké zákusky tak som išiel a zdálo sa mi že výťah spadne ale v tedy som ešte rozlíšil skutočnosť od tej halucinácie tak som išiel už som bol v tej predajni a pozrel som sa na jednú vec a zdálo sa mi že som ju niekedy už videl ale v živote som tam nebol!..Už som hore celý prejedený a dala mi ten koláč keď som sa tak započúval tak sa my zdalo že to nejak hrá všetko dokopy lebo som počul ako hovorí ako keby podla nejakej melódie a poznal som ju ale nevedel som odkiaľ ani jak sa volá a v tedy to zasa došlo ten koláč sa mi zdal extrémne sladký neviem to popísať a potom som mal aj tušenie že niečo sa jej nezdá akoby o tom už vedela keď to prišlo tak som sa trošku skľúdnil ale začala mi dávať tie isté otázky čo som sa s ňou už rozprával tak v tedy to už asi tušila tak som jej odpovedal ja neviem či to boli nezmysli alebo čo ale potom som jej povedal nech už ma odvezie na späť tak sme išli a znova ten výťah..(zhrniem to ,sry že to píšem v detailoch ale inač by som to napísať asi nevedel)no takže jak ma viezla myslel som si že idem do nemocnice alebo niekam inam :D takže tak a keď ma teda odviezla na intrák tak som došiel do izby a išiel som si ľahnúť potom ma zobudil kamoš a išiel som na internet to sem napísať.

kv

no ale toto je strasne sockarska droga. ked uz nieco berem tak aspon nieco noblesne ne smradlavu burinu jak posledny bezdomovec

1

Ahojte ,bongo som vyskúšal od 15 a do mesiaca som si dal len 3x ten prví krát som bol v pohode po týždni som si dal druhý ale keď som si dal tretí tak to bola nejaká sila lebo už do 1 minúty som to cítil a ja už som vedel že je zle ,potom ma volali že nech si dám druhý šluk ale ja som povedal nie ,že toto mi stačilo a potom som si sadol na posteľ oprel hlavu o stenu a v tedy som už nič nevnímal ,ale pamätám si keď som išiel ešte na wc to bolo kúsok možno nejaké 3 - 4 metre ,tam som si sadol a myslel som si že skapem to boli také halucinácie že som skoro odpadol no potom došli kamoši že či som v poho a som povedal že hej tak išli a došiel kamarát a otvoril dvere pozrel som sa naňho a úplne jak z nejakého filmu som dal že
a sme v piči ,hneď ma zobral a povedal nech sa osprchujem tak som išiel a už si len pamätám aká studená voda tiekla a ľahol som si do postele lebo strašna zima mi bola a potom sa kamoš pýta či mi není zle ,ja som povedal že ne a potom som to vyvracal zo seba ale asi o 100x to bol silnejší pocit ako keď vraciaš.. a zaspal som.

Saška

Vy ste sami vydretí... Mám 13 rokov... a fajčím trávu .. a v škole samé 1 :) jediná v triede tak mi nevravte že to dojebáva mozog... je to V POHODE! :) a poznám ľudí ktorí ju fajčia 2 roky 3x za deň.. a sú to najlepší ľudia..:) môžte sa im vyrozprávať..:) a mám ich rada :-) no teraz nemyslím moju partiu..:) ale proste tráva ti pomôže..:) cigarety a alkohol ti škodia o polovicu viac ako tráva.. ak nie viac! :-* :) tak si dajte brko a rozmýšľajte:-* !:D :)

Saška

vy ste chorí:D veĎ ale na tráve sa nedá byť závislím..:) ;) tí čo sa chcú dať liečiť proti tomu sú blbí:D veĎ keĎ nechcem tak si nedám mám s tým skúsenosti je to to isté ako cigarety.. v podstate cigarety a alkohol ti škodia viac ako také brko..;)tráva má aj dobré účinky.. niekedy ti pomôže s chorobou .. lieči:) dobre sú aj zlé účinky ale tých je menej ako tých dobrých;)♥:) Smoke weed every day♥ :D