Pred pár dňami sa mi rozpadol vzťah po roku a štvrť. Priateľka mi to definovala tak, že už nemá ku mne žiadne city a potom som sa dozvedel, že sa asi zaľúbila do iného. Povedala mi, že chce aby sme ostali kamaráti a stále sa stýkali. Na jednej strane som sa úplne zrútil ale na tej druhej ma drží pri živote silný pocit, že to nie je úplný koniec a, že sa k sebe ešte vrátime. Asi je to len odmietanie reality ale nikdy predtým som nič také necítil a teraz ako keby som si bol tým takmer istý..
čo po rozchode..?
Poviem ti to rovno a tvrdo lebo som na tom ako ty, ponuka ti kamaratsvo, lebo má výčitky takto to akože bude košer,ale ponukať kamaratsvo niekomu kto chce lásku je ako ponukať chlieb niekomu kto umiera od smadu. Nerob si ilúzie nevráti sa už k tebe, ak sa budete stretávať bude iba udržiavanie sa v nejakej agonii, budeš trpieť ako kon, budeš čakať kedy zavola či napíše sms alebo si nájde čas a ked sa toto všetko nebude diať budeš sklamaný, ja viem že to bolí..niekedy sa ludia k sebe vrátia ale máš čakať že sa vráti lebo sa sklamala...ťažko radiť som na tom rovnako a je to hrozné ale musíš to prekonať a zaslúžiš si babu čo ťa nesklame...vieš kolko je takých ....to obdobie sklamania a smútku prekonaš ked treba aj si poplač ale neponižuj a nedoprosuj sa prestane si ťa vážiť aj ako človeka držim palec
U nasich susedov v CR maju taku jednu peknu povedacku:
Pro jedno kviti, slunce nesviti :)
myslim si ze nama to zmysel pretoze po tomto pocite keby ze sa k tebe vrati uz ty budes vkuse napochybach ze co ak znovu sa so mnou rozide.Zivot ide dalej len hore hlavu a hlavne nikdy sa nepytaj ze preco sa to stalo na tuto otazku nebudes mat odpoved lebo aj ked sa ti odpovie tak hnet na tu odpoved sa opytaz ze preco
vyeb sa na ňu
No ak je zalubena do ineho a ty s nou nemas tri deti, alebo nejaky material na vydieranie, tak tazko.
Či má zmysel spraviť niečo pre to aby sa to vrátilo všetko naspäť.?
hm. hej to sa stava. a co potrebujes?