Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ONA a ON tisice kilometrov od seba

oskarka77

Vsetko zalezi od toho,co od toho vztahu ocakavas a aka velka je laska medzi vami. Co si dokazete odpustit, nakolko doverovat. Vsetko sa da, ak clovek chce a vidi v tom zmysel, jasnu buducnost. On chce s tebou ostat,ty nie. Lenze ak to nevyskusas a hned ho odsunies na druhu kolaj moze sa stat, ze si to budes raz vycitat.

RNG

Laska , teda v mojom pripade ako chlapa vskutku je to porozumenie a partnerstvo , samozrejme moze fungovat, ak su v tom obe stranky 100%. A nema to nic so sexom a sexualnou atraktivnostou, lebo ta sa vekom postupne vypari, ale partnerstvo a porozumnenie zostava na cely zivot, tj ked si to obaja partneri zoberu za ulohu udrzat na zvysok zivota a za kazdu cenu.

fuxik

....ale ano skutocna laska na dialku funguje ale samozrejme len v tedy ak je obojstranna.je to moj pripad.a mi sme dokonca od seba 900 km.Samozrejme ze to nieje lahke ale na stastie existuje skype.volavame si skoro kazdy den a dokazeme sa rozpravat takmer o vsetkom a je to nadherny pocit ked mas cloveka z ktorym mozes preberat vsetko mozne a chape ta a niekedy aj poradi...bol to moj ex ale boli sme este mlady a neskuseny a tak prisiel rozchod.9 rokov sme sa nevideli a asi pred pol rokom si ma nasiel a cez skype sme sa do seba zamilovali ale tento krat to bolo uplne nieco ine,krajsie a intenzivnejsie a dodnes mame obaja tieto pocity.tuzime po sebe a planujeme nasu buducnost ale bohuzial su iste veci koly ktorym sa zatial neda zrealizovat tento nas spolocny vztach ale neprestavame dufat a vychutnavame si kazdu spolocnu chvilku cez skype.Neviem ako dlho nam to vydrzi ale jedno viem ze ho strasne milujem a uz nikdy nikoho tak milovat nebudem....ked niekto niekoho naozaj miluje tak sa oplati cakat...

ta3

Ty si uz rozhodnuta pre koniec, tak asi uz to nema ziadny zmysel. Inak si myslim, ze ak sa dvaja naozaj maju radi, mali by vydrzat docasne odlucenie, hoci aj patrocne, ako potvrdzuje aj RNG, chce to naozaj iba silny cit, pevne odhodlanie a trochu obetavosti, su veci a laska je jednou z nich, pre ktore sa oplati priniest akukolvek obetu. Ale ak sa niekto pyta, ci vztah na dialku vobec ma zmysel, tak pre neho urcite vyznam nema.

RNG

Lutujem sucasnu mladu generaciu, co nema ziadne permanentne ciele, zije len zo dna na den a moralka je pre nich vec minulosti.
Ja som napriklad vydrzal v cudzine cakat na moju polovicku , vtedy len snubenku, vyse 5 rokov a ona na mnna.
Dnes o takom niecom mladi citaju len v starych romantickych romanoch a smeju sa na tom cynicky.
Nuz neviem, kto sa tu smeje ale naposledy. Ja mam vstah s mojou zenou, aky si oni ani len predstavit nevedia uz desatrocia.

system

No podla mna vztah nad 100 km je cisty blud, vraj laska hory rpenasa, iste ale nie v dnesnej dobe ...
(len tak mimochodom mne povedala zenska ze nechce so mnou chodit lebo som 40 km daleko od nej... kus trapna vyhovorka nie ? )

xantipkaR

ja mám osobnú skúsenosť a žialnie dobrú a to priatel išiel iba 120 km odo mna na začiatku sluby že všetko bude ako predtým po 2 mesiacoch bol koniec. Ak ťa naozaj ľúbi tak to vydržíte ale ak ti môžem poradiť ak plánujete spoločnú budúcnosť mali by ste byť spolu choď ty tam ,alebo on za tebou láska na diaľku má malú šancu také lásky ako boli voľakdy už nie sú ľudia sa dnes na vzťahy pozerajú ako na nejaké veci a aj takich používajú nehovorím žee to je váš problém ale skrátka je taká doba.A jeden nemôže bojovať za oboch.

xy:)

ma to zmysel, ak sa ten vztah na dialku ma v plane premenit na normalny. da sa tak fungovat, ma to svoje pre aj proti. mozes mu povedat, ze pre teba to nema zmysel, nechces tak dlho nanho cakat, ze ti to lezie na mozog a tak fungovat nechces.