Mam 17 rokov a este som nemal sex ale som uz riadne nadrzany, kde zozeniem daku zenu na nezavazny sex, neviete poradit ? Lakaju ma starsie, skusenejsie...
Nadrzanost
no len keby sa naskytol, dneska mam narodky nechce mi daka urobit darcek ? :D
tak to je iná vec....
ale ak sa ti naskytne takýto príležitostný sex.. mysli na ochranu!!!
maj pri sebe kondóm.. v tomto ti dobre radím..... aby ťa to ochranilo pred chorobami... alebo ak tá baba bude mať mikozu aby si aj ty nemal probémi alebo aj pred tehotenstvom...
a budete si môcť bezstarostný sex vychutnať.. ked to už inak nepôjde ;)
asi som to zle napisal :D vravim ze by som neodolal prilezitosti teraz ako nezadany ale keby som mal priatelku a s nou pravidelny sex tak keby som s nou bol stastny by som urcite nepodvadzal
tak teba by som ako svojho priateľa určite nechcela!!!!
ja sa tomu nebranim tej priatelke ale neviem neviem ci by som to vydrzal hormony robia s ludmi velke veci :D a neverim ze keby sa mi naskytla nejaka prilezitost tak by som ju nevyuzil
a ešte tú tvoju budúcu priateľku ani nebudeš vedieť a nakaziš ju HPV pretože ty budeš prenášač... a ona bude nakazená napr. rakovinou krčka maternice.
no uplne správny postoj!!!! HM HM!!! ano ved choj na disco tam najdeš nejaké pipky 14-15 ročné ketoré už rozťahujú dávno nohy.. nezabudni použíť ochranu.. čo určite nepoužiješ... a pekne sa nakaz nejakou chorobou.. či to ti nič nevraví? ako napr. bradavice.. a ver mi že to nechceš mať na svojom pohlaví..
alebo čo tak tehotenstvo?
ver mi raz budeš mať priateľku ktorá ťa bude lúbiť a budeš veľmi banovať a ju to bude veľmi bolieť ak zistí že len tak si pretiahol nejakú na disco lebo si bol nadržaný....
Chod piatok do mesta do nejakeho clubu alebo na disko a tam mas po kkt ku*iev. Teraz uz kazda druha je ku..
Nezhanaj nasilu. Tak sa nic fasa neda zohnat. Trenuj. Ruky, mas ?