Nadrzanost

nnn

tak to je iná vec....

ale ak sa ti naskytne takýto príležitostný sex.. mysli na ochranu!!!
maj pri sebe kondóm.. v tomto ti dobre radím..... aby ťa to ochranilo pred chorobami... alebo ak tá baba bude mať mikozu aby si aj ty nemal probémi alebo aj pred tehotenstvom...

a budete si môcť bezstarostný sex vychutnať.. ked to už inak nepôjde ;)

guru125

asi som to zle napisal :D vravim ze by som neodolal prilezitosti teraz ako nezadany ale keby som mal priatelku a s nou pravidelny sex tak keby som s nou bol stastny by som urcite nepodvadzal

guru125

ja sa tomu nebranim tej priatelke ale neviem neviem ci by som to vydrzal hormony robia s ludmi velke veci :D a neverim ze keby sa mi naskytla nejaka prilezitost tak by som ju nevyuzil

nnnn

a ešte tú tvoju budúcu priateľku ani nebudeš vedieť a nakaziš ju HPV pretože ty budeš prenášač... a ona bude nakazená napr. rakovinou krčka maternice.

nnnn

no uplne správny postoj!!!! HM HM!!! ano ved choj na disco tam najdeš nejaké pipky 14-15 ročné ketoré už rozťahujú dávno nohy.. nezabudni použíť ochranu.. čo určite nepoužiješ... a pekne sa nakaz nejakou chorobou.. či to ti nič nevraví? ako napr. bradavice.. a ver mi že to nechceš mať na svojom pohlaví..
alebo čo tak tehotenstvo?

ver mi raz budeš mať priateľku ktorá ťa bude lúbiť a budeš veľmi banovať a ju to bude veľmi bolieť ak zistí že len tak si pretiahol nejakú na disco lebo si bol nadržaný....