Porezaný prst

pcix

Pre týždňom som si porezala prst a na tom mieste mi ostala zdurenina, a ešte stále ten opuch riadne bolí. Mohla sa mi tam zaniesť infekcia alebo čo to je?

Lacko bercák

Už štyri roky sa trápim s bercovým vredom na vnútornej strane ľavého členku, chodím na kožné, ale stále len to isté kamforpasta na okolie, aj som to mal už ako tak zavreté, znova sa mi to otvorilo, páli štípe už to nebaví, aj noha okolo fialová, neviem čo by radikálne pomohlo. Vraj kvety ľalie v alkohole, ale neviem to zohnať.
Laco.

simka111

určite k lekárovi.. a ako prva pomoc medvedí cesnak, len neviem kde sa dá zohnať, takže taka rýchla pomoc to nebude :(

ja ja ja

ja sa mu ani necudujem ze nesiel k lekarovi ved ti mäsiari ma už seru je to banda darmozracov ktori ziju z nasich dani nechcem urazat ozajstnych panov doktorov tym cest toto patri tym udrzbarom ved oni o sebe vedia.ja som znechuteny preto lebo jeden mi zasil prst no hroza opitam sa ze nieco proti infekcii odpoved ze naco .presli tri dni prst spuchnuty ,boli jak slak ,boli cela kost aj klb /ukazovak/ a na urazovke ti ten udrzbar povie ze to je nic ze aby som si kupil tanin alkohol a potieral
toto je obraz nasho zdravotnictva len sa rozdrapovat ze maju male platy, hanba zabudol som podotknut som len radovy obcan tohto posrateho statu ,mame prava to ano ,akurat tak platit dane ,zdravotne poistenia atd...a za co pitam sa ...za co ?????????????????????????????

7454

..treba ist k lekarovi,uz ti to sice asi nezasije,ale aspon ti pichne protitetanovku,ak bude treba...preboha,a to musis pisat na forum???..ved male decko vie,ze ak sa poreze,treba to osetrit!!!