História

DiabetikIvo

Evelin1961,

pravú príčinu cukrovky polarizované viditeľné svetlo, nech jeho zdrojom je výrobok od firmy Zepter, alebo hociktorého iného výrobcu, asi nedokáže vyliečiť - pre liečbu diabetu 1. typu je zatiaľ potrebné dodávať zvonku inzulín, resp. pár jedincov už má vo svete implantované skúšobné vzorky kapsúl v ktorých sú buď zvieracie, alebo ľudské beta bunky a pokiaľ sa k nim nedostane imunitný systém tak im budú fungovať OK a nebudú musieť používať inzulín, alebo iba veľmi maličké dávky... Ale to je zatiaľ len štádium výskumu a k praktickej a cielenej aplikácii je ešte dlhá cesta bádania v ktorom aj slovenskí vedci robia dosť veľa...

Čo sa týka Bioptronu, tak na českej stránke kde je zoznam literatúry je len v jednom jedinom diele spomenutý diabetes a to liečba diabetickej nohy... www.bioptron.cz - odkaz č. [13], ktorý hovorí: [13] Tomashuk IP, Tomashuk II. [Clinical efficacy of alprostan in combination with "Bioptron-II" rays and iruxol-miramistin in the treatment of the diabetic foot complicated by atherosclerosis]. Klin.Khir. 2001;(8):49-51.

Čiže po slovensky: [13] Tomashuk IP, Tomashuk II. [Klinická účinnosť Alprostanom v kombinácii s lúčmi "Bioptron-II" a Iruxol-miramistin v liečbe diabetickej nohy komplikované aterosklerózou]. Klin.Khir. 2001, (8) :49-51. (preklad Google Translator)

Na ďalšej stránke venovanej tejto problematike www.bioptron.senea.sk je veľmi názorne popísaná indikácia na použitie takéhoto svetla a Diabetes Mellitus (cukrovka) sa nikde nespomína.

Evelyn1961

dobry den, vdaka BOHU uz mnoho lekarov pozna ucinky a doporucuje alternativny lekarsky pristroj BIOPTRON, ktory lieci pravu pricinu cukrovky a velmi ucinne zmeni kvalitu zivota. Ak mate zaujem o blizssie informacie , rada Vam pomozem. Piste na email -adresa odstránená-

pierky

Mam tabulky iba od roku 1980...takze na 100 000 obyvatelov bolo v roku 1980 chorych liecenych na diabetes melitus 2447 ludi,v roku 1985 to bolo 3125 ludi.
V roku 85 bolo na svete 30 milionov diabetikov,v roku 2002 už 177 milionov a v roku 2025 sa ocakava uctihodnych 300 milionov diabetikov.