Jazda bez šoferáku? Pokuty?

cumlik

:D tak ja uz dostavam strach,ci sa mi oplati jazdit bez nich. Zatial mam stastie cca 2roky,ak nepocitam tie 'akoze' pásy. . .

smajliQa

keby ta zastavil moj priatel, tak mas kur*a problem :D:D:D
nie je zly policajt, a zazelzi aj od toho aky kolega pri nom je, ale je priliz spravodlivy a to je v dnesnom svete dost des..

som mu davno povedala co nezobere nejaky uplatok, a on??? nie... ach :D

CUMLÍK

No,nemam papiere vobec( raz ma uz zastavili ale kedze som bol niekto vedla mna tak chudak zlizol za mna 50 Eur za pasy ]:) ,ale co by sa mohlo stat keby taki "dobry" co ma zastavia nebudu??

lost

Bez Technickeho Preukazu, alebo bez toho aby si mal(a) vydany Vodicky Preukaz (tj. autoskolu) ?

Ak je to prvy pripad, co ja viem, podla toho aku mas charizmu :)
Ak ten druhy pripad, dufam ze ta chytia v do 10 sekund od nastartovania vozidla ;)

Neviem ci je toto sranda alebo nie ale viac pripadov:
1. autoskola je uspesne urobena a caka sa na vodicak - NIE! nesmie sa jazdit, musis mat vodicak v ruke, az potom.
2. ak nemas pri sebe TP/VP tak charizma, popripade co ja viem, par desiatok eur asi. nie je to podla mojho svedomia cin povazovatelny za ohrozenie.
3. ak ma VP, ale nemas TP z roznych dovodov, tak neviem to uz charizma asi neuhra...

Kazdopadne treba viac specifikovat otazku, aby som sa nemusel prilis rozpisovat :D