Jazda bez šoferáku? Pokuty?

whee_ee

btw, keď nejaký lekár s titulom urobí chybu, už ostatní medici nemusia študovať, lebo diplom nie je zárukou neomylnosti?? :)

whee_ee

Ja netvrdím, že papier je znakom toho, že vieš šoférovať :) To ani zďaleka, lebo koľkí ich majú "kúpené" a podobne... Ja na ceste počítam s tým, že ani jeden nevie jazdiť a urobí chybu, aby som predišla nehodám a prekvapivým situáciám, to je moja stratégia... Ale mať v sebe trochu súdnosti a urobiť si vodičák, keď by si s tým očividne nemala mať žiadny problém, to by nezaškodilo...

smajliQa

cumlik.... jedina opica si ty.... a vies preco???? lebo si sa nevyvinula dalej...
taketo myslenie totiz normalny clovek nema... len opica :D lebo je sprostaaaa

pre mna sprosta...

cumlik

ved vravim ze ma zastavili len raz,ale to bolo na golfiku...nastastie nase este nezastavuju :)aspon v nasom okrese to necakam ,skor inde ano( no tak mam tremu zabite ma :P ,ale vazne,zneistim a katastrofa ( POZRI ALE KOLKO LUDI PAPIERE MA A UROBI NEHODU,KOLKO LUDI JAZDI OPITYCH A ZABIJE . .ALEBO LEN SA HRAJE NA GEROJA AZ TO NIEKAM NAPALI??ale ma papiere ano? ?to je dolezite,ked mam papiere mozem zrazit vsetkych radom. Jaaj,ano zelene opice :o)

whee_ee

No ja tiež nejazdím presne podľa predpisov, priznávam, jazdím rýchlo, milujem ten adrenalín a hlasnú hudbu do toho, ale odtiaľ potiaľ - viem, kedy si čo môžem dovoliť, aby som neohrozovala iných účastníkov premávky... ale jazdiť bez vodičáku, lebo sa "bojím" skúšok, tak akože prepáč :D :D Ja by som sa viac bála tej basy, ale tak každý sme nejaký :D

lost

ak je policajt opica, tak cumlik je jeho kral :)

ale kazdopadne, ako pozeram, tak na cestach je dost opic :D nie len popri ceste (tj "zeleny")

mna zatial tiez nikto nezastavil, dufam ze ani nezastavi :D resp. dufam ze nepride domov nejaky pozdrav, lebo na kazdej druhej jazde vidim nejaky radar.. ach jaj..

ale papiere mam :D
(aspon zatial :))

whee_ee

Ešte že za volantom vždy predpokladám, že každý jeden účastník urobí nejakú chybu, lebo keď si pomyslím, že takýchto pridrbaných ľudí je na cestách čoraz viac :)) Normálne som rozčúlená :))