sústavné psychické ubližovanie od spolužiačky

Príspevok v téme: sústavné psychické ubližovanie od spolužiačky
gergej

Moja dcéra má už 5 rokov problém so spolužiačkou, ktorá ju fyzicky a teraz aj psychicky týra. Sústavne sa jej posmieva, nadáva a dokonca začala útočiť na moju výchovu mojich detí. Dcéra to veľmi zle znáša, sústavne plače doma. Posledná vec, ktorá ma stašne vytočila bola, že nazvala môjho manžela mafiánom. Manžel podniká a darí sa mu.neviem ako to mám riešiť. Jej rodičia to ignorujú a nepovažujú to za žiadny problém. Škola to riešila, predvolala rodičov už viackrát, všetko ignorovali.

gadget2

To je nadávka, keď niekomu poviem, že je "mafián"... No ja neviem a nebude to práve tým, že sa mu darí a teda asi máte peniaze, a preto sa na dcére vyvršuje?

Lebo my sme to isté robili v škole takýmto vyumelkovaným detičkám. A celkom nás to bavilo.. A aj teraz ma to ešte baví.. Keď má všetkého ako nasratého, nech má život okorenený :DDD

A ešte povedz dcére, nech ju nepočúva, alebo nech jej jednu strelí po papuli.. To sú tie deti pánskych rodičov, ani problémy si riešiť samé nevedia..
Mne keď sa niekto posmieval, dostal cez držku a mala som pokoj.. A teraz mám 21 rokov a spolužiak, ktorému som hlavu o tabuľu otrepala ma doteraz pekne zdravý.. treba si dupnúť... snob nesnob.. každý si má vedieť povedať to svoje

qwertzuiop

zajst za psychologickou ci jej nejak vaznejsie neublizila a ak ano potom na sud newm ako sa teraz vola ten zakon ale viem ze tam je daco ze \\\\\\\"psychicke poskodenie\\\\\\\" ci co a ak nebude mat tak takymto retardom sa to asi vysvetlit neda.. proste zdedila to po nich mala by to vyriesit skola tym ze dostane pokarhanie a ak sa to bude opakovat tak ju vylucia...

hviezda01

..asi by som si ju niekde pockala,a vysvetlila by som jej to JA,ked to skola nevyrisila,a rodicia to ignoruju..