Poradi mi niekto ako sa zbavit metlickovych krcovych zil?
Dakujem
Metličkové kŕčové žily
Odstráňte vaše metličky v špecializovanej klinike na kŕčové žily Blumental clinic, navyše s unikátnou novinkou, jedinou na Slovensku: blumentalclinic.sk
Pruznost zavisi len od kolagenu a elastinu a pripadne nanosmi na cievach, ktore sa tymi stvrdnutymi vrstvami izoluju od vyzivy a stanu krehkymi.
Davky na vitamin C podla Linusa Paulinga maju byt vyse 3 gramov denne, tak isto niekolko gramov argininu , ornitinu a najma L-lysinu(pozri tiez rady Mathiasa Ratha, spolupracovnika L.Paulinga, ktory je este stale znacne aktivny)
Davka lecitinu na cistenie ciev ma byt 1 az 2 krat tyzdenne polievkova lyzica sucheho granulatu.
Cievky krehnu pod nanosami tukov a tukovobielkovinnych latok aj z dovodu, ze cez tie vodonepriepustne vrstvy nedostavaju poriadne vyzivu a bez regeneracie krehnu.
Predchadzaniu tvrdnutiu tukovobielkovinnych nanosov je pouzivanim mnozstva antioxidantov(tvrdnutie je najma ich oxidacia) a najma udrzovanie stien hladkych tj drzat nizke hladiny homocysteinu v krvi, ktory poskdzuje/zdrsnuje vystelky ciev, cim umozni nasadanie nanosov.
S Bunkovou výživou sú pekné výsledky s týmto problémom. Je potrebné spraviť dôkladnú detoxikáciu organizmu a následne pomocou Shizandry prečistiť pľúcne vačky tie sú príčinou tohto problému.
www.optimalna-vyziva.meu.zoznam.sk
nemam s tym osobne skusenosti, ale kedze mamka ma krcove zily a mne raz v lete praskla zila na nohe tak som sa informovala.. zatial to nepotrebujem, ale pocula som ze s touto metodou maju dobre vysledky.. ucinne je to vsak v rannom stadiu, kedy sa vpichuje sklerotizacna tekutina, ktora akoby umrtvi tie zily.. ale samozrejme treba zmenit aj zivotospravu (pohyb, strava bohata na rutin napr. pohanka)
Da sa to vsetko kupit v lekarni? V akych davkach to mam uzivat?
Velmi pekne dakujem za rady.
Steny cievok sa rozpadaju, lebo ma telo malo dlhovlaknoveho kolagenu a zanesene a krehke cievy. Cievy sa daju vycistit(lecitin, lipaza)
spruznit(antioxidanty roznych druhov, najma bioflavonoidy ako rutin, hesperidin diosmin, tiez vitaminy C E. K-2 a D-3)
a vyrobu kolagenu podporit vacsimi davkami vitaminu C a aminokyselinami ako L-cystein, arginine a ornitine
Teda nie vyrezat-amputovat, ale regenerovat-vyliecit a udrzovat zdrave.
Totiz krehke cievky su nielen vec krasy ale aj infarktov a poraziek....
palacinka123:
Mate s tou sklerotizaciou osobne skusenosti?
Je to na trvalo alebo sa tie zilky obnovia?
Niekomu pomoze krem s vitaminom K, inym kremy s obsahom escinu(vytazok z pagastana konskeho)
Samozrejme na spruznenie cievok pomahaju vsetky antioxidanty, najma vsak vitamin C v kombinacii s roznymi bioflavonoidmi(rutin, hesperidin, diosmin...)
Tiez z antioxidantov spomeniem antokyanidy a proantokyanidy(vytazky zo semien, napr z hroznovych a billberry) a tiez polyfenoly(zeleny caj, zelene supky z kavy, listky cucoriedok a ciernych ribezli, chaga...)
sklerotizaciou