Metličkové kŕčové žily

lenockaaa5

Odstráňte vaše metličky v špecializovanej klinike na kŕčové žily Blumental clinic, navyše s unikátnou novinkou, jedinou na Slovensku: blumentalclinic.sk

RNG

Pruznost zavisi len od kolagenu a elastinu a pripadne nanosmi na cievach, ktore sa tymi stvrdnutymi vrstvami izoluju od vyzivy a stanu krehkymi.
Davky na vitamin C podla Linusa Paulinga maju byt vyse 3 gramov denne, tak isto niekolko gramov argininu , ornitinu a najma L-lysinu(pozri tiez rady Mathiasa Ratha, spolupracovnika L.Paulinga, ktory je este stale znacne aktivny)
Davka lecitinu na cistenie ciev ma byt 1 az 2 krat tyzdenne polievkova lyzica sucheho granulatu.
Cievky krehnu pod nanosami tukov a tukovobielkovinnych latok aj z dovodu, ze cez tie vodonepriepustne vrstvy nedostavaju poriadne vyzivu a bez regeneracie krehnu.
Predchadzaniu tvrdnutiu tukovobielkovinnych nanosov je pouzivanim mnozstva antioxidantov(tvrdnutie je najma ich oxidacia) a najma udrzovanie stien hladkych tj drzat nizke hladiny homocysteinu v krvi, ktory poskdzuje/zdrsnuje vystelky ciev, cim umozni nasadanie nanosov.

komovaa

S Bunkovou výživou sú pekné výsledky s týmto problémom. Je potrebné spraviť dôkladnú detoxikáciu organizmu a následne pomocou Shizandry prečistiť pľúcne vačky tie sú príčinou tohto problému.
www.optimalna-vyziva.meu.zoznam.sk

palacinka123

nemam s tym osobne skusenosti, ale kedze mamka ma krcove zily a mne raz v lete praskla zila na nohe tak som sa informovala.. zatial to nepotrebujem, ale pocula som ze s touto metodou maju dobre vysledky.. ucinne je to vsak v rannom stadiu, kedy sa vpichuje sklerotizacna tekutina, ktora akoby umrtvi tie zily.. ale samozrejme treba zmenit aj zivotospravu (pohyb, strava bohata na rutin napr. pohanka)

RNG

Steny cievok sa rozpadaju, lebo ma telo malo dlhovlaknoveho kolagenu a zanesene a krehke cievy. Cievy sa daju vycistit(lecitin, lipaza)
spruznit(antioxidanty roznych druhov, najma bioflavonoidy ako rutin, hesperidin diosmin, tiez vitaminy C E. K-2 a D-3)
a vyrobu kolagenu podporit vacsimi davkami vitaminu C a aminokyselinami ako L-cystein, arginine a ornitine
Teda nie vyrezat-amputovat, ale regenerovat-vyliecit a udrzovat zdrave.
Totiz krehke cievky su nielen vec krasy ale aj infarktov a poraziek....

RNG

Niekomu pomoze krem s vitaminom K, inym kremy s obsahom escinu(vytazok z pagastana konskeho)
Samozrejme na spruznenie cievok pomahaju vsetky antioxidanty, najma vsak vitamin C v kombinacii s roznymi bioflavonoidmi(rutin, hesperidin, diosmin...)
Tiez z antioxidantov spomeniem antokyanidy a proantokyanidy(vytazky zo semien, napr z hroznovych a billberry) a tiez polyfenoly(zeleny caj, zelene supky z kavy, listky cucoriedok a ciernych ribezli, chaga...)