partner má vo zvyku sa ma pri sexe pýtať, či sa mi páči tá poloha, či som v poriadku a podobne.. viem že to myslí dobre, ale niekedy to preháňa, keď ja sa snažím sústrediť na samotný akt, sex pre mňa nie je diskusné pole, ale nechcem ho uraziť aby bol ticho.. ako mu to jemne naznačiť? Minule napríklad chcel počas sexu aby som mu niečo povedala.. čo ma nahnevalo pretože som odmietla a on sa urazil. Stáva sa vám to? Ako to riešite?
ROZHOVOR PRI SEXE
Ked ti vravel ze mu mas nieco povedat tak si mu mohla aspon povedat ze ho milujes a nie hned sa nastvat.Myslim ze robis z komara slona.Su aj vacsie problemy nez toto.Myslim si ze jemu len zalezi aby si sa citila dobre a aby sa ti pacilo to co ti prave robi.Nahodou je velmi mile ze nemysli len na vlastne uspokojenie.Keby nahodou kecal az prilis vela tak mu zapchaj usta vasnivymi bozkami :-)alebo si vravte nejake pekne nezne slova ked uz musi silou mocou rozpravat.
ťuk ťuk
Dj Hide, tak asi to problem je, ked som sem napisala nemyslis?? Ano on totiz rozprava dost pri sexe a to mi vadi, neviem ako to mam riesit alebo ci nechat tak, chcela som vediet nazory od inych. Vies, niekedy forum nie je len o rieseni problemov ale aj o vypocuti si nazorov druhych..
No neviem, mne by to tiež vadilo, nemohla by som sa sústrediť. Pokial sú to len poznámky ako písala Adulka, že otoč sa mi na bruško alebo také čosi... tak OK,ale nejak diskutovať by som asi nedokázala. Veď mu to normálne povedz, že si to chceš vychutnať, aby bol tichúčko.. hm? Držím palce
Toto je jedina vec, ktora ma vie nastvat...niekto ma problemy s pamatou, niekto s vahou, niekto s vyskou, niekoho tazi poskodene zdravie a snazia sa to nejako napravit aj prostrednictvom fora...
ale aky mas problem ty? to,ze ti partner obcas pri pohlavnom styku prihodi nejaku poznamku? to je problem? nie, to nie je problem, ale totalna unudenost a zamerne hladanie problemu tam, kde ani zdaleka nie je...ja by som to lockol
presne, kazdy clovek je iný. mne sa páči,ked sa ma môj zlatý opýta, či je to dobrucke, alebo že mám sa otočiť na bruško, on si ma tak stráži a to je krásne. samozrejme nehovorí to vkuse.občas sme aj ticho a vychutnávame si tu nádheru.proste sme sa našli, dokonale si rozumieme a nikoho iného už nikdy nechcem.
presne, kazdy clovek je iný. mne sa páči,ked sa ma môj zlatý opýta, či je to dobrucke, alebo že mám sa otočiť na bruško, on si ma tak stráži a to je krásne. proste sme sa našli, dokonale si rozumieme a nikoho iného už nikdy nechcem.
chybou to volat nemusis.kazdy clovek je iny,jeden rad rozprava,iny rad mlci.vztah je o kompromise.a sex je hra.treba sa hrat pokial sa da,a pravidla urcovat spolu :)
ja tiez sa s mojim partnerom rozpravam az po....samozrejme,ked mi nieco vadi,tak mu to poviem hned