ahojte. potrebovala by som radu. pred chvilou sa mi pc zasekol, zacal zrnit a vsetko bolo rozmazane. teraz ked ho zapnem, ide bios, ale ako sa zacne nacitat windows po chvili zrni a potom ciernota. ked s nim pohybem obcas na sekundu preblikne. poradite mi prosim co by to mohlo byt? najprv som myslela ze odidena grafika, ale skor myslim ze zly kontakt alebo co.
prosim pomoc s pc
nemam teraz nic k dispozicii, teraz pisem cez mobil. uvidim zajtra v praci ako to bude vyzerat.
nastastie hdd to nieje. chvilami sa nacita a vidim ze ide, takze ."len" daco s grafikou. nastastie diplomku mam zalohovanu, sice nejaka hodina prace neulozena to nasrat, iba ma to blokuje casovo ale nastastie zajtra z prace mozem zobrat firemny comp. keby tu tato moznost nebola, to by bol iny stres :)
mne sa taketo stalo presne ako opisujes,ale namiesto ciernoty sa mi objavila fialova,nakoniec vysvitlo,ze mam odpaleny harddisk,skoro som skapala,lebo som prisla o vsetky fotky a videa,ktore som tam mala...
hm, vidim to fakt na ten kontakt. teraz nabehol cely a ked som s nim o milimeter pohla tak opat dovidenia. krasa hlavne ked clovek pise diplomovku.