Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prosim pomoc s pc

Príspevok v téme: prosim pomoc s pc
thinkpad

ahojte. potrebovala by som radu. pred chvilou sa mi pc zasekol, zacal zrnit a vsetko bolo rozmazane. teraz ked ho zapnem, ide bios, ale ako sa zacne nacitat windows po chvili zrni a potom ciernota. ked s nim pohybem obcas na sekundu preblikne. poradite mi prosim co by to mohlo byt? najprv som myslela ze odidena grafika, ale skor myslim ze zly kontakt alebo co.

thinkpad

nastastie hdd to nieje. chvilami sa nacita a vidim ze ide, takze ."len" daco s grafikou. nastastie diplomku mam zalohovanu, sice nejaka hodina prace neulozena to nasrat, iba ma to blokuje casovo ale nastastie zajtra z prace mozem zobrat firemny comp. keby tu tato moznost nebola, to by bol iny stres :)

ja40

mne sa taketo stalo presne ako opisujes,ale namiesto ciernoty sa mi objavila fialova,nakoniec vysvitlo,ze mam odpaleny harddisk,skoro som skapala,lebo som prisla o vsetky fotky a videa,ktore som tam mala...

thinkpad

hm, vidim to fakt na ten kontakt. teraz nabehol cely a ked som s nim o milimeter pohla tak opat dovidenia. krasa hlavne ked clovek pise diplomovku.