S priatelom sme uz spolu dlhsie..a posledny mesiac bol taky zvlastny...mal nove zamestannie,pisal diplomovku,tak sme sa videli pomerne casto,ale netravil isme spolu vela takeho produktivneho vztahove casu...porozpravali sme s a nejak sa dohodli na niecom vhodnejsom..chcemm u byt vzacna...len obcas s aneviem ovladnut a dnes som mu volala asi5krat a liezla som mu na nervy..ja si to uvedomujem astranse ma to mrzi...myslite,ze a to da nejako napravit..staci,ekd mu dam via cpokoja od seba..?prosim poradte
pokazila som to
On pise diplomovku , Ty sem pises ako negramotna . Co Ti mam povedat , aby som Ta neurazil. Ked mas takyto aj verbalny prejav .......
Možno si ho trochu naštvala, predstav si že mal nejakú prácu a vkuse si ho vyrušovala.
ked niekoho mame radi, je pochopitelne, ze chceme byt s nim a ak to nejde, chceme ho aspon pocut cez telefon, tak ja nerozumiem aky mas problem, preco si myslis, ze si pokazila vztah tym, ze si mu volala 5x za den?
a on ti povedal, ze si mu liezla na nervy, alebo si to iba myslis,? ja si nemyslim, ze zavolat si aj 5 krat za den je nieco extra hrozne,.
alebo si robis srandu???
lebo co by potom urobil, keby si s nim cely ten cas bola, a ni elen mu volala. to by si mu potom liezla stonasobne na nervy??? ci???
co je to za vztah?? nechapem...