prosim poradte nejaku destinaciu s ktorou ste boli velmi spokojni.cize meno mesta,pobrezia a hotela.dakujem pekne a este v ktorom obdobi
Dovolenka pri mori
ten link sa mi neda dobre zobrazit tak ho skusim pridat este raz
Dobry den! my sme si vybrali na tento rok robinsonadu agava, na ostrove Hvar, pretoze je to jedna z najzaidanejsich. Ale bohuzial je to pre 10 osob a nam vypadli 4ludia, takze sme nuteni tento zajazd stornovat. CK bola taka zlata ze nam dala cas a skusia zajazd predat do konca mesiaca, inak nam zaloha 400 Eur prepadne Cena vychadza na zajazd 115Eur/osoba (kedze je tam zlava firts minute) a datum od 17-24.06.2011. Pozri link: www.ubytovanie-chorvatsko.com ... ava/754/1/ V pripade zaujmu treba kontaktovat CK.
uaaaaaaaau krasa ten zakhyntos.parada,asi musi byt aj riadne drahy,no kazdopadne no pozriem :-)
mata. presne o tom aj ja hovorim, lebo ked sa povie zakyntos, tak si to prestavim. len je to zajazd, ktory sa asi musi priplatit, vsak? aj ked by som mala all inclusive? kolko vas vysla taka dobra dovolenka all inclusive na zakyntose?
ja uz niekolko rokov chodim len do Chorvatska.najcistejsie more,zvacsa kamienkova plaz,mili ludia.Odporucam hlavne Makarsku rivieru kde je prijemnych 36-40 stupnou.Odporucam centrum makarskej,Gradac,Basku vodu..su tam vylety na ostrovy Hvar,Korcula,Brac...hlavne ten Hvar je nadherny..neviem pochodila som aj Grecko,aj "spinave BULHARSKO" ale najkrajsie je jednoznacne Chorvatsko.ale to je len moj nazor
zakynthos stoji za to..konkretne toto by som si urcite nenechala ujst Navagio beach
a prutik ano. ja som precestovala nejaku krajinku uz a do Turecka sa rada vratim, bola som tam len raz, ale asi mi prirastlo k srdcu :)
mikymora na Zakyntose je uplne nadherne.... piesok jak z rozpravky, ziadne kamene...
tiez dobra dovolenka.. inak ked sa postasti tak aj s korytnackou :D
Na Zakyntose sú piesočnaté pláže a more je krásne bledomodré a čisté. Vidíš si v ňom aj na nohy. Na ten ostrov by som sa ešte rada vrátila, bolo tam nádherne. Vrelo doporučujem. My ideme v lete pre zmenu do Turecka. tiež som počula na túto krajinu dobré referencie.
mna by zaujimalo, ci na zakyntose su aj piesocnate plaze alebo iba kamienkove a ci je pravda, ze v grecku, najma na ostrove Kos, fuka silny vietor. dik