Priatelovi dala bozk jedna baba

Príspevok v téme: Priatelovi dala bozk jedna baba
Joginka

ahojte...hladam niekoho,komu sa nieco podobne stalo alebo nejaky rozumny nazor na to...je to uz davnejsie,co sa to stalo
Priatel bol na chate so psoluziakmi a jedna to trosku pehnala s alkoholom a tak s nou siel na vzduch,ved kamaratka..len proste nejak mu dala pusu..proste on ju hned odrstrcil a aj vsetko mi pvoedal..neviem,najskor sok a teraz s odstupom casu..neviem,je mi uto,ze sa to stalo..ale pravda je..ze proste clovek niektorym veciam nazebrani a najme nie takymto typom bab..priatel je proste ten typ,ze by ma nepodviedol a ma moju doveru,aj ked p otomto zazitku bola trosku otrasena..a teraz..ju nemam rada,uz ju aj poznam..su totiz spoluziaci a stretavaju sa v skole a tak si dobre rozumeju,ta baba si to nai nepamata...len mi to tak nerobi dobre na city..ale zase nechcem to nejak priatelovi zakazovat alebo nieco take alebo ju spominat a nejak proste priatelovu pozonost upriamovat na nu.a tiez by som nechcela,keby i to zatajuje..co mi poradite..
alebo tov neriesit najlepsie:D

cinni

ved prave..si niekde v meste, na diskoteke..nemas na cele napisane ze si zadana... urcite po tebe niekto vystartuje a musis ratat s tym, ze aj po tvojom priatelovi, a prave preto dovera vo vztahu byt musi...:)) tak si uzivajte jeden druheho a nenechaj sa zlomit nejakou blbou spoluziackou, ktora ma tu smolu, ze nema take stastie ako ty:)

joginka

dakujem za nazor...ja si myslim to iste,len som potrebovala pocut nieco od niekoho nezainteresovaneho:)
a mas pravdu...ved na diskotekach ta tiez napr vselikto obchytkava a neviem co..a to proste nijak nevies ovplyvnit,co a ake ma s tebou umysly

cinni

podla mna to nechaj tak,..nieco take sa moze stat aj tebe, ze sa na teba nejaky pripity spoluziak vrhne:) ak ju priatel odstrcil, vsetko je ok...on za to predsa nemoze :)