Chcem do mája schudnúť 5 kg, nejakým normálnym sposobom, žiadnymi drastickymi dietami ani nič. Doma cvičim, teraz začnem behávať,ale hlavne by som chcela schudnuť z bokov a brucha.. poraďte ako by som sa mala stravovať a ako cvičiť na tieto partie tela.. ďakujem :)
Do maja dole 5 kil! poraďte!
ja napr. prídem zo školy až o 18 alebo 19 tak vtedy musím jesť teplé, lebo žijem ešte s rodičmi tak vela si nenavyberám, namiesto obeda mám teplú večeru a to sa mi moc nepáči
keby si si zobrala na desiatu jablko a na olovrant kalerab, to je tolko vela jedla? nemysli sa tym plnohodnotne porcie jedla ako napriklad na obed.
Treba si strazit co zjes, jest menej a pojde to dole same ani si to neuvedomis.
ja jem 3x denne...niekedy medzi obedom a večerou si niečo dám u priateľa lahké ale inak nič, ešte mi je nepríjemné ked jem v škole, pretože na mna kukajú a je mi to blbé ked na mna vychudnutá spolužiačka čumí jak jem, takže neviem si predstaviť že by som si tam mala brať vela jedla. Beriem si grahamový rožok so šunkou ked nestihnem raňajky a na obed má jogurt
úplne vylučiť sladkosti a mastné jedlá a piť čajíky. Veľa sa pohybovať. Do jedálnička priradiť ovocie a zeleninu. Takto pekne pojdú dole kilá.
a z coho chcete pribrat? najprv si o tom precitajte a uvidite ze sa bat nemusite :)
hej aj ja to počúvam z každej strany, ale tiež s myslim že z toho priberem. tak neviem
že vraj by sa malo jesť 5x denne po menších dávkach, ALE ja sa bojím že toho priberiem. Tiež som pribrala cez zimu 3-4 kg
ja tiež preto nech na to leto nejak vyzeram lebo cez zimu som pribrala 3-4kg :///
no tiež by som to potrebovalaa..:)) A tiez do maja, tiež 5..
aj ja chcem schudnúť do mája 5 kg, max. do začiatku júna lebo idem na dovolenku a chcem byť pekná :D..ja chcem schudnúť hlavne zo zadku a stehien
takže rady aj ja prijímam
cvičím na orbitreku každý deň okrem víkendov (30-45 min)