Do maja dole 5 kil! poraďte!

iwus93

No ked som vedela minulý rok schudnúť 4 kg tak prečo by som to nevedela aj teraz? a pritom som jedla skoro všetko len s mierou, aj teraz to tak robím ale zatiaľ nejde nič dole

veronika1211

takze ani podla bmi asi nadvahu nemate. tak dufam ze sa nechcete dostat na podvahu ako mnohe vase rovesnicky povazuju za svoj ciel.
ak mate idelanu hmotnost, ziadne stravovanie normalnym sposobom vam nepomoze. iba hladovanie, ktore vas moze dohnat k zdravotnym problemom a spomali vam metabolizmus tak, ze aj ked v 30tke budete drzat hladovku, neschudnete ani gram.

ale tak je to na vas. ako vravim, kto naozaj chce (a vy uz viete ako), tak nehlada vyhovorky a urobi to.
drzim palce.

iwus93

tak keby som to povedala mame tak by si myslela že chcem ozaj sa dopracovať k anorexii (podla nej) lebo vidí a počuje ako cvičím každý den na orbitreku

misheliiiiik

keby som to mame povedala tak by mi to tak či tak nespravila, lebo keď jej poviem že chcem chudnuť, tak mi povie že to urˇicte nebudem, že mi šibe, že som chuda... ale ja sa necitim dobre teraz jak som pribrala :/ ale ona to nevidi...zas poznam svoju mamu s ňou sa neda len tak

veronika1211

tak ked sa vecer najest tak sa naozaj necuduj ze chudnutie nejde aj ked cvicis ako drak. strava je 75% uspechu a ak nieco chces dosiahnut, musis pre to nieco spravit a nie hladat ospravedlnenia.
alebo keby si povedala mame nech ti urobi nieco lahke bielkovinove na veceru. nejaku zeleninu s masom alebo salat so syrom atd.

misheliiiiik

ja gtak isto, musím vždy poobede alebo večer zjesť to čo mama uvarila, ona ma proste donuti to zjesť :/

iwus93

ja by som to rada zmenila, lenže ked prídem zo školy tak neskoro, tak musím zjesť to čo mama navarila :/ a na školské obedy som chodila ale nevarili tam dobre a ešte aj väčšinou nezdravé veci

veronika1211

skor z toho jogrutu na obed priberies. treba sa najest, pretoze ked si nedas nic poriadne, telo si uklada, lebo sa boji ze mu uz viac nedas. takze doobeda jest poriadne, obed si dat tiez taky priemerny a potom uz pomenej. urcite nie naopak.