nočna zmena a zmena času na letny!

mariiaa

tak nakoniec,neviem či nadriadenu osvietilo alebo čo,ale prišli sme do prace normalne ako sme mali a nenadrabame si hodinu.joj,ale keby ste počuli kolko bolo okolo toho hundrania....
no a ak by vysla na mna zmena zimneho času a robila by som o hodku viac,tak ju preplatia?

lalalawww

no tak ako si dopadla?

Podľa mňa, keď máš začínať o 20, tak tam máš aj prísť o 20 (veď čas sa mení až v noci), čiže buď tam zostaneš teda do 7 ráno alebo tú hodinku zanedbáme. :)

milli11

U nas v praci sa niekedy tahaju smeny aj cez vikendy. A vyslo uz aj tak, ze sa akurat cez prehadzovanie casov striedali smeny. Jedna smena robila normalne a druha o hodinu menej. Ti mali radost, ze mozu ist skor domov. Alebo opacne, jedna smena robila normalne a druha o hodinu viac. Ale nikoho nenutili, ze ma prist skor. Vlastne sa to ani nedalo, lebo ak by zacali robit skor, tu hodinu by zavadzali tym, co este robia a vlastne by nemali ani kde robit, lebo linky a stroje uz boli obsadene inou, prave pracujucou smenou.

jajka001_

to je zaujimave, nad tym som nikdy nerozmyslala
ale myslim ze to bude tak ako pise lost, ved kto uz by sa hadal kvoli hodine nie? a raz za rok prescasovat hodinu (tych 9 hodin) no boze, to sa da prezit. hlavne ked vie ze o pol roka bude tam o hodinu menej

zara.po

Tak to su dnes ludia riadne prešpekulovany som zvedava že keby sa čas posuval spat či by ta pustili o hodinu skor.

mariiaa

ved toto im aj ja tvrdim,ale tvrdia,že ked robim menej o hodinu,tak si tu hodinu musim odrobit.!ale podla mna je to somarin,ved zmenu mam na 20.00 do 6.00hod. tak by som aj na 20.00 mala prist a nie na 19.00!

lost

A ako to bolo predtym ?
Resp. ako to bude o pol roka ?

Prisiel by clovek o hodinu neskor ?
(pochybujem, lebo kto by robil tu hodinu?)

Napr: ak by sa jendalo o vratnika (cize MUSI tam byt aspon 1 clovek naraz).
Tak ak by prisiel o hodinu neskor, tak ten co bezne konci o 18:00 odisiel by 18:00 a ten co MAL prist 18:00 BY prisiel 19:00 lebo si hodinu nadrobi?

Zdravym rozumom by som usudil, ze raz odpracujem 7 hod a raz 9 hod.
Matematike 2. triedy zakladnej skoly:
7+9 = 16
16 deleno 2 = 8
8 = 8

Skor sa mi zda ze sef je divny :D
Po tom co sm vsetko videl a pocul, necudujem sa ak by bol schopny hadat sa az do bezpricetnosti pre 1 hodinu, podotykam v roku... Ale snad sa mylim :)