ahoj chcem sa informovat som v 30 tt a mam piercing v pupku ...mam si ho dat dole aleo si ho mozem ponechat az do porodu...na internete som nasla ze staci ked si vyberem kov a dam si tam taku trubicku...Len koza sa mi roztahuje...a bojim sa aby sa mi nepretrhol teda aj sa to vlastne da....a zase je mi luto si ho vybrat...
piercing v tehotenstve
loksa- viem ze bolko aj nieco take ale ja osm to niak nezniesla nerobilo mi to dobre mala som pocit ako keby mi to islo roztrhnut co to bolo take napnute... aj mi tam presne praskla koza...takze som si ho mala dat dole skor....:(
mozno jej by to nevadilo je to individualne...napr .kamoske nevadila ani ta trubicka...
Rika89> pokial viem, existuje aj nieco ako *elasticky* piercing, ktory je vhodny aj pre tehotne, nestiham teraz vygooglit, skus si o tom nieco najst..
Ahoj ja som mala piercing do 8 mesiaca potom sm si ho dala dope a po porode som si ho dala naspat ono ti to nezarastie...a co sa tyka ak mas vacssie brusko je pravda ze sa ti to moze natrhnut...mala som aj trubicku ...ale dost mi vadila neviem preco...:D
dole, lebo moze sa stat ze diera sa to rztrhne, ale inac bude to uz vyzerat hnusne aj po porode.