baby poradte co mam spravit aby som to zachanil

Príspevok v téme: baby poradte co mam spravit aby som to zachanil
krutim hlavo

Ahojte, som s priatelkou takmer dva roky. No v poslednej dobe sa privela hadame a hlavne koli mne. Vela veci sa mi nepaci a vykricim jej to a je to moja chyba. No ja ju velmi velmi milujem a neviem si to bez nej predtavit, no posledne sance, ktore mi dala som uz pokazil a bojim sa, ze je koniec aj ked viem, ze ma niekedy v srdci lubi,,Ake ste vy baby?? lubite svojho priatela aj napriek tomu aky je a vo vnutri ho nechcete opustit?? a iba sa hrate na tvdsiu pred nim ci???

tekvicka_

ja si nemyslim, ze by mal byt ten vztah hned stroskotany...myslim, ze zalezi aj na tom o co v tych hadkach ide, co sa ti nepaci a pod. ja som s priatelom nieco cez tri roky a mali sme take obdobie ze sme sa dost casto pochytili. keďže spolu v podstate byvame - som 90 % casu u neho, tak s narastanim vaznosti vztahu sme sa dostavali do konfliktu najmä pre take rozdiely, ktore suvisia s domacnostou a tym, ze sme boli trebars zvyknuti nieco robit rozdelne. a v podstate sa stale nieco take najde - tie veci su sice take blbosti, ale pokial je ten vztah vazny, tak to su seriozne veci. takze ak su to veci, ktore by mohli byt dolezite pre buduci vztah, aj ked to moze posobit ako hadky kvoli blbosti a malickosti, tak by ste si to mali obidvaja uvedomit, ci sa dokazete dohodnut, aby ste take horsie prezili a zosynchronizovali ste sa. teda neviem aky je problem u vas, len chcem naznacit, ze mozno sa dostavate do tej fazy, kedy si uvedomujete rozdiely a rozmyslate, ci by ste s nimi dokazali fungovat

MetaXxXa

Podla mna je toto stroskotany vztah, si asi este nevyzrety na vztah, skus si este uzivat a ked naozaj vyzrejes tak to budes citit ze si na to pripraveny tak maj vztah a nie teraz zneprijemnovat chvile priatelke a aj sebe robit zle...svojimi vystupmi jej len ublizujes a ak ju naozaj lubis tak ju nenechas trapit sa a nechas miesto inemu, niekomu, kto jej taketo robit nebude! neber si to v zlom, mam uz toho naozaj vela za sebou a len realisticky som sa na to pozrela a vyjadrila svoj nazor ktory sa ti nemusi pacit ale mam to overene, taketo vztahy su zbytocne a mozete sa lubit akokolvek chcete

nicooo

sám dobre vieš že kričať s niečím na nu nie je to najlepšie.. na mna keby priateľ zdvihol hlas by som sa sním dosť dlho nebavila... a veľmi by som sa z neho sklamala.... len za to že si to ku mne dovolil.... pekne za nou chod.. povedz jej toto čo si tu napísal.. a dodaj k tomu že sa budeš chcieť polepšiť budeš sa snažiť i keď to nepôjde hned zo začiatku ale budeš sa snažiť... jednoducho my ako baby potrebujeme byt ako keby pod ochrannými krídlami naších chalanov.. potrebujeme aby len tak chalan za nami prišiel objal nás.. a povedal to slovo len tak... milačik vieš že ťa lubim? .. chceme aby ste len tak prišli k nám dali len tak pusu vystískali ked pozeráme televízor aby ste nám chytili ruku pohladili nás... hladkali, keď ležíme spolu... usmali sa.... nejakú čokoládu dali len tak prišli... k nám a povedali nejaké milé pekné slovo...

vieš všetko je to o maličkostiach na ktoré zabúdate no pre nás baby to je veľmi veľa.. tak spomen si na moje slová dodržuj sa.. týchto maličkostí a uvidíš to šťastie u tvojej priateľky... a hlavne nehadajte sa!! dohodni te sa... ja mám také pravidlo s priateľom že ak sa nám ničo napáč na nás tak nebudeme na seba kričať... len si to v klude povieme.. a ten durhý to v klude akceptujeme a v klude to vyriešime...

tak veľa šťastia aby si o tu svoju neprišiel