Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zrážanlivosť krvi - odber krvi

patricia66

zrazanlivosti krvi brani aj vitamin K2, ja som ho uzivala s kombinaciou vitaminu D3, mala som v tekutej forme, bez farbiv a aromat.latok, -odkaz odstránený-

RNG

www.webmd.com
Warfarin nerozbija krvne zrazeniny, len znizuje pravdepodobnost ich tvorby, preto s nim predchadzat porazkam alebo trombozam inde v tele je dost neefektivne a obcas aj nebezpecne, lebo moze sposobit krvacavost.
Naproti tomu fibrinolytickle enzymy su bezpecne a rozbijaju fibriny a krvne zrazeniny uz vytvorene alebo vytvarajuce sa.
Nattokinaza napr dokonca stimuluje tvorenie vlastneho telesneho enzymu , plazminu, ktory ma tuto funkciu vykonavat v tele
Zialbohu, nakolko sa jedna o potravinove doplnky, nie schvalene patentovane chemikalie, farmacia o tom nechce ani pocut a lekarov samozrejme vo farmaciou kontrolovanych skolach o tomto nic neucia. Ba prave naopak siria voci potravinovym doplnkom nedoveru a trestaju lekarov co ich pouzivaju, kde sa len da.
Takze vyber je na vas osobne.

mira30

Vysveli niekto vysledky tychto hodnôt ci su v norme alebo nie.
PT_INR 1,04 PT_% 92,0 APTT sekundy27,1
APTT ratio 0,94 P FBG 2,02
Ďakujem

Lucio78

ano,je možné to vyskusat. Len jedno nechápem ked pocas liecby warfarinom sa znizuje PT(dnes 32%,hranica 70-130%),a tým padom zvysuje celkove INR (dnes 1,9 ,hranica 0,8-1,2)prečo lekar stale zvysuje dávky warfarinu(lawarin)?.!!!
Ved zrazanlivost je pri týchto výsledkových parametroch nízka,tak prečo neustale zvysuje warfarin,ktory má za ulohu znizovat zrazanlivost,a tú podla tychto vysledkoch zatial celkom znížil!!!! nepochopitelné

RNG

Zrazanlivost krvi sa da znizit bezpecne fibrinolytickymi enzymami bez bocnych nasledkov alebo nwebezpecenstva krvacavosti. Su to potravinove doplnky ako nattokinase, lubrokinase a serrapeptase.
Tieto nielenze riedia krv a robia platnicky menej lepkave, ale su schopne rozbit aj krvne zrazeniny uz existujuce.
Krv riedia aj rybacie tuky a najnovsie spominaju aj vytazok z morskych rias Eclonia Cava predavany pod menom Seanol na rozne ucely v tele, vcitane fibrinolytickych