čo si myslíte ??

Príspevok v téme: čo si myslíte ??
salala

čo si myslíte možem byt v tom, už mám uplne nervy, pretoze sme spolu spali tesne po plodnych dnoch, uz vtedy mali byt neplodné a potom tie dalsie dni tiez a vzdy bez kondomu ale ani raz sa do mna neurobil a potom ked som mala dostať som bola chorá, brala som lieky ako aspirin, paralen atd, nie antibiotika, kramy mi meškaju uz tyzden, a test vysiel negativne ale stale mam pocit ze sa mohlo niečo stat, poradte..

salala

no dva som si spravila poobede a vysli negativne a jeden rano a vysiel ties negativne a priznaky nemam ziadne, az na to vynechanie...len nikdy mi nemeškala tak neviem prečo teraz mešká

AdamKrt

Inner:

jej gynekolog hned povedal, ze je pravdepodobnejsie, ze to bolo pre ten zapal, nez ze je tehotna. Ani preto sa neponahlal s vysetrenim. Kebyze potratila, tak krvaca, nie ? Lenze ona mesiac nekrvacala a to uz bola cca 3 tyzdne po gynekologickom vysetreni, kde jej beru krv a gynekolog robil vysetrenie.

3x dopadol pozitivne len ten test z lekarne, co si sama robila. Ono jej to tam vzdy ukazovalo iba taku slabu ciarocku a podla testu aj vraj to znamena tehotenstvo, len s mensou davkou hormonu, ktory by mal rast. Lenze jej to s odstupom casu, co si robila testy vobec nesilnelo, stale to bolo rovnake, slabe...

Pochybujem, ze by sa gynelolog mylil. Ona ma naviac problem s tlakom a podozrievam, ze ma problem so stitnou zlazou. Ta dokaze hormony rozhadzat. Podla mna - nic nesvedci o tom, ze by potratila. Gynekolog bol tiez toho nazoru, ze cely problem bol len v zapale vajecnika.

Inner

AdamKrt, skor by som povedala, ze tvoja priatela potratila kvoli tomu zapalu vajecnika. Hodnoty HCG sa zvysuju pocas tehotenstva, a to vyrazne. Cize ak mala pozitivny test, tak musela vyjst citlivost na zvysene hodnoty. Nejde mi o to sa tu hadat, ale potrat mi pride ako pravdepodobnejsia moznost. Tusim, ze z 3 zien jedna za zivot potrati a ani o tom nemusi vediet. To je dost vysoka cifra.

Salala, test si rob vzdy rano tak, ako mas. Inak sa na vysledok predsa ani spolahnut nemozes.

AdamKrt

Nepanikar. Priatelke meskala menstruacia 1 mesiac a pritom si urobila 3-oje tehotenske testy. Vyslo jej to pozitivne, malo rozne priznaky podobne tehotenskym. Nakoniec sa zistilo, ze bol zapal vajecnika a vobec nebola tehotna. Zaujimave je, ze asi sa musel hormon vyplavovat pri tom zapale, ked to vyslo 3x pozitivne. Takze tolko k spolahlivosti testov.

Ak si chora, kludne sa Ti moze posunut menstruacia, ci vynechat...

salala

lenze meskaju mi uz 10 dni, tak uz rozmyslam nad tretím testom, lebo ani jeden som si nerobila rano, a vtedy je ta hladina hcg najvissia..neviem už :/

Inner

nie su v tom spermie. Je to prostaticka tekutina, spermie sa vytvaraju v semennikoch. Su to dve odlisne latky. Na take veci sa pytaj lekarov, na internete ti jedna skupina bude tvrdit, ze v predejakulacnej tekutine spermie su, druha, ze nie su.

Spermie v kvapockach lasky mozu byt len vtedy, ak po ejakulacii ostali spermie v mocovej rure a chlap sa nevymocil a vy idete na druhe kolo sexu. Ak sa vymocil medzi jednotlivymi stykmi, nie je problem... preto treba pouzivat ochranu, aby neboli zbytocne stresy