čo si myslíte možem byt v tom, už mám uplne nervy, pretoze sme spolu spali tesne po plodnych dnoch, uz vtedy mali byt neplodné a potom tie dalsie dni tiez a vzdy bez kondomu ale ani raz sa do mna neurobil a potom ked som mala dostať som bola chorá, brala som lieky ako aspirin, paralen atd, nie antibiotika, kramy mi meškaju uz tyzden, a test vysiel negativne ale stale mam pocit ze sa mohlo niečo stat, poradte..
čo si myslíte ??
no dva som si spravila poobede a vysli negativne a jeden rano a vysiel ties negativne a priznaky nemam ziadne, az na to vynechanie...len nikdy mi nemeškala tak neviem prečo teraz mešká
Inner:
jej gynekolog hned povedal, ze je pravdepodobnejsie, ze to bolo pre ten zapal, nez ze je tehotna. Ani preto sa neponahlal s vysetrenim. Kebyze potratila, tak krvaca, nie ? Lenze ona mesiac nekrvacala a to uz bola cca 3 tyzdne po gynekologickom vysetreni, kde jej beru krv a gynekolog robil vysetrenie.
3x dopadol pozitivne len ten test z lekarne, co si sama robila. Ono jej to tam vzdy ukazovalo iba taku slabu ciarocku a podla testu aj vraj to znamena tehotenstvo, len s mensou davkou hormonu, ktory by mal rast. Lenze jej to s odstupom casu, co si robila testy vobec nesilnelo, stale to bolo rovnake, slabe...
Pochybujem, ze by sa gynelolog mylil. Ona ma naviac problem s tlakom a podozrievam, ze ma problem so stitnou zlazou. Ta dokaze hormony rozhadzat. Podla mna - nic nesvedci o tom, ze by potratila. Gynekolog bol tiez toho nazoru, ze cely problem bol len v zapale vajecnika.
AdamKrt, skor by som povedala, ze tvoja priatela potratila kvoli tomu zapalu vajecnika. Hodnoty HCG sa zvysuju pocas tehotenstva, a to vyrazne. Cize ak mala pozitivny test, tak musela vyjst citlivost na zvysene hodnoty. Nejde mi o to sa tu hadat, ale potrat mi pride ako pravdepodobnejsia moznost. Tusim, ze z 3 zien jedna za zivot potrati a ani o tom nemusi vediet. To je dost vysoka cifra.
Salala, test si rob vzdy rano tak, ako mas. Inak sa na vysledok predsa ani spolahnut nemozes.
Nepanikar. Priatelke meskala menstruacia 1 mesiac a pritom si urobila 3-oje tehotenske testy. Vyslo jej to pozitivne, malo rozne priznaky podobne tehotenskym. Nakoniec sa zistilo, ze bol zapal vajecnika a vobec nebola tehotna. Zaujimave je, ze asi sa musel hormon vyplavovat pri tom zapale, ked to vyslo 3x pozitivne. Takze tolko k spolahlivosti testov.
Ak si chora, kludne sa Ti moze posunut menstruacia, ci vynechat...
Salala,
tak ako, skusala si treti test rano, je vsetko v poriadku?
lenze meskaju mi uz 10 dni, tak uz rozmyslam nad tretím testom, lebo ani jeden som si nerobila rano, a vtedy je ta hladina hcg najvissia..neviem už :/
Inner ma pravdu, dva tehotenske testy su negativne, tak nepanikar
inner dakujem, som si vydychla, uz len dostat tie kramy konecne :/
nie su v tom spermie. Je to prostaticka tekutina, spermie sa vytvaraju v semennikoch. Su to dve odlisne latky. Na take veci sa pytaj lekarov, na internete ti jedna skupina bude tvrdit, ze v predejakulacnej tekutine spermie su, druha, ze nie su.
Spermie v kvapockach lasky mozu byt len vtedy, ak po ejakulacii ostali spermie v mocovej rure a chlap sa nevymocil a vy idete na druhe kolo sexu. Ak sa vymocil medzi jednotlivymi stykmi, nie je problem... preto treba pouzivat ochranu, aby neboli zbytocne stresy
no vies, lenze zevraj aj v tych kvapkach lasky su spermie, koli tomu sa stresujem..lebo sa do mna nespravil..