Beh alebo orbitrek?

mia_11

samozrejme že jedine orbitrek,tam hybeš celým telom a nezatažuješ kolena pri doskoku ako pri behu,možeš za každeho počasia cvičiť,ja som si ho vedela aj na zahradu dotrepať ked bolo pekne počasie,oplatilo sa mi to,ja som a cela moja rodina s tym nadmieru spokojna,a ja som si vytvarovala na nom krasnu postavu,a udržujem si ju doteraz cvičenim na orbitrku 20 minut denne a robi mi to radosť, tak sa musiš už sama rozhodnut :)

Lujza 15

No ja si osobne myslím, že beh je super, hlavne keď je takéto krásne počasie. Nie je nad to ísť niekam do lesa, na čerstvý vzduch a tam si dobre zabehať....tomu sa nevyrovná žiadny orbitrek. Samozrejme, že je to lepšie ako nič. Hlavne ak je zima, prší a keď sa nedá behať je dobrý orbitrek. Ja teraz chodím behať každý deň a cítim sa úplne úžasne. Nikdy som neverila, že beh je taký super, treba vyskúšať. Nie som žiadny borec, ale snažím sa byť lepšia a lepšia. Chce to len pravidelnosť.

iwus93

neviem mna zviknú trochu bolieť kolená..možno kolená trochu ničí ale to aj beh, lebo pri behu cítim trochu bolesť ked dlho behám

0vecka

podla mna orbitrek zapaja sa tam aj chrbat a aspon u mna citit aj brucho co pri behu necitit... a jj clenky tak netrpia...

iwus93

ved práve, že pri behu sa ničia klby :( a aj tak nemám s kým behať, možno s jedným kamarátom a aj to neviem či by mal čas ísť so mnou