Užíva tu niekto L-carnitin ??
L-carnitin
L-carnitin odporucam uzivat pred treningom ake je dobre ho kombinovať. Velmi dolezite je uzivanie tesne pred treningom alebo akoukolvek aktivitou.idealna je tekuta forma ktora sa rychlo vstrebava a nieje potrebne aby to zaludok rozkladal. Pokial hladas zaujmave produkty kuknu tuto stranku je tam toho množstvo.
-odkaz odstránený-
tuku na bruchu sa nezbavis cvicenim, ale stravou.
Matúš090: Skús začať cvičiť, spevnia sa ti brušné svaly, a budeš vyzerať ako chlap.
Ahoj mám nadváhu dosť kivou , ale odráža sa to hlvne na bruchu nohy a ostatok mám v pohode .............. viete mi prosím poradiť ktorá značka je tá najlepšia chcem to vyskúšať. Dúfam že mi to pomôže pred cvičením ... vďaka moc
čaute :) ja sa len chcem opytat, či je možne, že po douživani Lcarnitinu človek priberie .. Športujem takmer denne, neustále som v pohybe, mam špecialne upravenu stravu, nejem sladke, vypražane, jem vela bielkovin.. S postavou som nadmieru spokojna.. L carnitin som brala od januara a prestala som pred 2 tyždnami.. Planujem ho zas nasadit, ale trošku pauzy nezaškodi... Odvtedy sa čo sa športu tyka nič nezmenilo, ani som nezačala inak jest.. a napriek tomu som kilo pribrala..
ja tancujem zumbu 30min. a potom este dreppy brusaky, posilnovanie
Ja som chodila do fitka,tak klasika - náradia tak ako obyčajne a stepper,vládala som skákať aj hodinu,ale spravidla som si dávala tak 40 min. Dalo sa úplne v pohode
uzivam L- carnitin pred kazdym letom ... je to super len treba cvicit ...
no zatial najlepsi L-carn. som mala cmulaci. Cmulaju sa dve tab. pol hodinu pred cvicenim a staci 20 min denne cvicit ... vyhodne ho nakupujem na jednom intern. obchode... inac dobry obchod aj poradia ked im napisete alebo zavolate su ochotny ,,, tu je link
čo mám cvičit ako dlho, ked berem L-carnitin?
Keď som začala chudnúť,tak som carnitín nebrala,len som poctivo makala a pravidelne zdravo som sa stravovala. Carnitín som začala,resp.skúsila až vlani,to som už bola schudnutá a výsledok bol viditeľný o krátku dobu. Ale aby si bola v obraze,ja som bez neho schudla 25 kíl,v podstate,keď som začala s carnitínom,moja postava,hmotnosť už bola dá sa povedať v norme,takže na mne bolo už poznať takmer každé kilo,resp.centimeter. Teraz mám postavičku,s ktorou som nadmieru spokojná.