L-carnitin

creoonZA

L-carnitin odporucam uzivat pred treningom ake je dobre ho kombinovať. Velmi dolezite je uzivanie tesne pred treningom alebo akoukolvek aktivitou.idealna je tekuta forma ktora sa rychlo vstrebava a nieje potrebne aby to zaludok rozkladal. Pokial hladas zaujmave produkty kuknu tuto stranku je tam toho množstvo.

-odkaz odstránený-

Matúš090977

Ahoj mám nadváhu dosť kivou , ale odráža sa to hlvne na bruchu nohy a ostatok mám v pohode .............. viete mi prosím poradiť ktorá značka je tá najlepšia chcem to vyskúšať. Dúfam že mi to pomôže pred cvičením ... vďaka moc

Evinka2

čaute :) ja sa len chcem opytat, či je možne, že po douživani Lcarnitinu človek priberie .. Športujem takmer denne, neustále som v pohybe, mam špecialne upravenu stravu, nejem sladke, vypražane, jem vela bielkovin.. S postavou som nadmieru spokojna.. L carnitin som brala od januara a prestala som pred 2 tyždnami.. Planujem ho zas nasadit, ale trošku pauzy nezaškodi... Odvtedy sa čo sa športu tyka nič nezmenilo, ani som nezačala inak jest.. a napriek tomu som kilo pribrala..

majkaaa

Ja som chodila do fitka,tak klasika - náradia tak ako obyčajne a stepper,vládala som skákať aj hodinu,ale spravidla som si dávala tak 40 min. Dalo sa úplne v pohode

valika 10

uzivam L- carnitin pred kazdym letom ... je to super len treba cvicit ...

no zatial najlepsi L-carn. som mala cmulaci. Cmulaju sa dve tab. pol hodinu pred cvicenim a staci 20 min denne cvicit ... vyhodne ho nakupujem na jednom intern. obchode... inac dobry obchod aj poradia ked im napisete alebo zavolate su ochotny ,,, tu je link

www.zdravie-imuno.sk

majkaaa

Keď som začala chudnúť,tak som carnitín nebrala,len som poctivo makala a pravidelne zdravo som sa stravovala. Carnitín som začala,resp.skúsila až vlani,to som už bola schudnutá a výsledok bol viditeľný o krátku dobu. Ale aby si bola v obraze,ja som bez neho schudla 25 kíl,v podstate,keď som začala s carnitínom,moja postava,hmotnosť už bola dá sa povedať v norme,takže na mne bolo už poznať takmer každé kilo,resp.centimeter. Teraz mám postavičku,s ktorou som nadmieru spokojná.