Neparfumovana kozmetika

Alexa12

enrika dakujem ti za odkaz, pozriem sa na to. je pravda ze v poslednej dobe mam velmi citlivu plet, ani neviem z coho :/

enrikap99

alexa- ja pouzivam tieto avene na citlivu plet notino. sk/avene/?f=1-1-5050-5074 a maju ich tu lacnejsie ako v obyc. lekarni :) skus pozret.

Vierunka

Najkvalitnejšia veľmi jemná dermakozmetika je DADO SENS..existujú rady pre citlivú suchú pleť ktoré svojim jemným zložením môžu použiť aj novorodenci. Skúste popozerať podla svojho problemu tu kde kupujem ja : www.bioskin.sk

swistica

Clinique je neparfumovany, no tym ze nepridavaju vonne zlozky, tak vo vyrobku citit poriadny chemicky pach. Skratka nema ho co prekryt.

Alexa12

Ahojte mate niekto sksuenost s vyrobkami na citlivu plet? chcela by som niečo zakupit, ale neviem si rady co konkretne, a ci vam to pommohlo. dakujem :)

Wormikk

Baby alverde kozmetika síce uvádza parfum, ale ich parfumy sú založené na esenciálnych olejoch a prírodných bázach, čiže z toho by ste nemali mať problém :)
A z krémov vyskúšajte detskú kozmetiku značky babylove, v DMkách majú.

jajkafr

veronika
synderman je čosi podobné... ja ambiderman nemôžem lebo obsahuje parabény, preto používam synderman... je veľmi mastný a keď sa po natretí oblečieš zanechá ti mastný film na oblečení, ale nie farebný :) natieram sa večer po okúpaní a na pyžame mi to nevadí :)