Svrbenie malých pyskov a suchá pokožka

Príspevok v téme: Svrbenie malých pyskov a suchá pokožka
Elenka322

Dobrý deň.. Mám taký problém, ktorý sa mi ťahá už asi 4 mesiace a gynekolog si nevie dať so mnou rady..
Hrozne ma svrbia pysky a aj tá vonkajšia pokožka, ktorá je taká suchá, že sa mi až šúpe, je to veľmi nepríjemné a ked si na to dám akúkoľvek vaginálnu masť (už som vyskúšala asi fakt všetky), žiadna mi nezaberie. Lekár mi dal aj antimykotiká ale tie vôbec nezabrali, som zúfalá.
O ničom takom ako šupení som v živte nepočula a takisto ani doktor please HELP !!

Beuska86

Dobrý den prajem. Mám jeden problém, čo ma stále trápi. Po menštruácii ma stále svrbia pysky,ja si myslím, že to pôsobia vložky. Ale riešenie som na to ešte nenašla.Poradte mi prosím gél alego krém, s ktorým si to môžem cístit.Dakujem

tana123

Ahoj Eli, ja mam skúsenosť s masťou Cicatridina.Obsahuje kys.hyaluronovú a je jak na urýchlenie hojenia tak aj na vag.suchosť.Doporučila mi ju moja gynek. a zatiaľ som spokojná.

tpch

Elenka, skus si kupit Saforelle krem (nie tekute mydlo na intimnu hygienu!) a s tym natierat intimne miesta. Samozrejmostou je bavlnena bielizen. Neholit (aspon docasne)!
Ak to nepomoze, tak smer dobry dermatolog...

Elenka322

áno, je to na koži.. ale neviem, ako by to mohol ošetriť kožný.. príde mi divné isť k nemu s gynekologickým problémom..

delphia

ak ta za 4 mes. gynekolog nedal do kopy, tak?.... a k tomu ak je to uz na kozi v rozkroku, tak je to pre koziara.

Elenka322

Myslím, že kožný by moju situáciu nevyriešil.. predsa len je to gynekologický problém..
najviac ma hnevá že neviem ako to liečiť, ked som ja ani doktor o tom nikdy nepočula..