Čawte ludkovia! mám 19 rokov 159 cm a vážim 63 kg !!! lekárka mipovedala, že je to veľa. som si vedomá, že jem blbosti, ale chcem s tým niečo robiť! poradte mi prosím nejakú menej trpkú dietu ( ktorá je vhodná aj pre zdravie a nemáva ten jojo efect ) chcela by som zhodiť aspoň 7 kilo to by bola moja normalna váha potom :) vopred ´DAKUJEM
potrebujem rady, lebo sa necítim dobre...
je jedna stranka na ktorej som si zakúpila už mnoho produktov na rozne ucely
maju super tovar a to aj na chudnutie hlavne dobre poradenstvo pokial im napises alebo priamo zavolas tak ti poradia ...
klikni
pohyb urcite, pitny rezim a k tomu pravidelne uzivat lifePak + omega 3 marine, ktore zneutralizuju kysle prostredie v tele, prestanu sa bunky branit obalovanim tukom a nasledne prejde chut aj na nezdravu stravu, telo sa da do poriadku samo, len mu treba pomoct. Jedna sa o patentovanu ageLock technologiu, je skor zamerana na antioxidacnu ochrabu pred civilizacnymi ochoreniami, ale to ti hadam nebude prekazat, ked sa budes lepsie citit. Drzim palce.
pohyb urcite, pitny rezim a k tomu pravidelne uzivat lifePak + omega 3 marine, ktore zneutralizuju kysle prostredie v tele, prestanu sa bunky branit obalovanim tukom a nasledne prejde chut aj na nezdravu stravu, telo sa da do poriadku samo, len mu treba pomoct. Jedna sa o patentovanu ageLock technologiu, je skor zamerana na antioxidacnu ochrabu pred civilizacnymi ochoreniami, ale to ti hadam nebude prekazat, ked sa budes lepsie citit. Drzim palce.
skus neera.sk
menej jest, jest zdravsie, viac sa hybat