Dobrý deň želám všetkým, mám problematickú pleť a chcela by som vyskúšať Vichy Normaderm Tri- Activ.Preto sa chcem opýtať, či s tým má niekto skúsenosti a či pomáha.Vopred všetkým ďakujem za odpovede:-)
Akné: Vichy Normaderm Tri-Activ
To je asi preto, že vzorky bývajú obyčajne viac koncentrované, takže máme pocit že na našu pleť pôsobí veľmi dobre..no keď si kúpime krém, tak účinok zmizne, lebo účinné látky nie sú v takej koncentrácii..a ja som dlhé roky používala VICHY, La Roche..minula som na to neskutočné peniaze (odličovače, krémy, make-up-y, púdre, ...)..mala som veľmi problematickú pleť..no nič mi nepomohlo tak, ako keď som navštívila kožnú, ktorá mi dala 2 krémy a mala som po starostiach.Moja starostlivosť teraz spočíva v tom, že sa odlíčim micelár. vodou Bioderma a ráno si dám Skinoren a večer Duac gel..
Ja ked mam vzorky zda sa mi ze dany vyrobok mi sedi a ked si ho kupim tak by som ho najradsej vyhodila..
ja som mala len vzorky a vobec mi nerobili dobre.krem bol hrozny. robili sa mi na tvari divne veci.podla mna zbytocne vyhodene peniaze.ale kazdemu sedi nieco ine :)
Tiez som zozmyslala nad kupou tohto vyrobku, no neviem ci to enbude skoda penazi... ake mate skusenosti?? na ake problemy je ucinny?