ahojte. podla čoho sa počíta výška odvodov ? je to stále rovnaké (teda v každej práci:) ) ? a čím je mzda vyššia, tým sú vyššie aj odvody, však?
zaujímalo by ma , kolko by boli odvody z čiastky 750€ , napríklad .. vie mi niekto povedať?
ovecka, nie je čo závidieť, ale ako povieš :D a dík za tú stránku ..
to je super ze budes mat vyssi plat vsetci sa tesime a zavidime....
inaq tu mas kalkuacku kebyze xces nejako zjednavat alebo tak ... :)
openiazoch.zoznam.sk
aha, tak dakujem teda :) lebo chcem ísť do novej práce, čo ma čaká a tak .. lebo dostanem tam vyššiu mzdu ..
no ano to sa počíta. to v % sa pocita. napr. mas nemocenske poistenie a tam su 1,4 % a uz len z 750 vypocitas kolko to je. a dokopy vsetko zratat :) a z 750 odcitas :)
jasné, to som si aj myslela, že čím vačšia mzda, tým vyššie odvody ... to si nejako vypočítala? inak, dakujem
počíta sa to zo zdravotnej a zo socialnej poistovni. kazdy ma iny podla vysky platu.
mary-anne
odvody zo 750 je 100,5 eur.
Najčítanejšie články
Sivý zákal: prvé príznaky, ktoré ľudia často prehliadajú
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Doplnky stravy pod drobnohľadom: Kedy majú skutočný význam a na čo si dať pozor?
Interiérové triky pre zdravie a šport: Malé domáce telocvične s multifunkčným nábytkom
Teplo na tele aj na duši
10 dní v Smrdákoch, 6 – 12 mesiacov bez starostí
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Pobyt v prírode môže pomôcť ľuďom žijúcim v mestách lepšie zvládať úzkosti, nespavosť aj depresie, ukázal nový výskum
V slovenských lekárňach chýbajú antibiotiká, aj lieky pre deti. Toto je dôvod nedostatku liekov!
Ročne sa na Slovensku predpíšu desiatky miliónov ereceptov! Ako dlho platí erecept na antibiotiká či antidepresíva?
Príznaky dlhého covidu zmiznú do jedného roka, ukázala nová štúdia vedcov
Každý ôsmy prípad astmy u detí v je vyvolaný znečistením ovzdušia z plynových sporákov, tvrdí nový výskum