Vadilo by Vam zeny/ muzi, keby sa chcel vas priatel/ka vas dotykat, pocuvat od vas eroticke telefonaty, vidiet vase sexi fotky, na wbeke vidiet nieco sexi od vas a ked by ste boli spolu tak vas napr robit a mohol by sa vas dotykat vsade a vy by ste teda suhlasili,,,, ale ked by ste chceli vy nieco, tak uz by bol problem a nejake tie vyhovorecky. Samozrejme vyhovel by vam aj vas priatel/ka, ale pomenej a tiez nie z moc velkou chutou. A ked by ste mu/jej povedali, ze sa vam to nepaci tak by povedal/a, ze vas potesuje len koli tomu aby bolo vam dobre nie jemu/jej, ale vy by ste videli a vedeli, ze aj koli sebe lebo to je ludske a tuzi po tom urcite. No, ked by ste vy nieco chceli, aby aj jemu/jej bolo dobre napr urobit ho/ju tak uz eee, zabudni. Aky by ste mali na to nazor a ako to riesili????? vadilo by vam to, alebo by ste to koli polovicke nechali tak a pokracovali v tom ako to je???? prosim len Vas, ktori lubite svoje polovicky a nejde vam len o sex lebo tak to je u mna. Vdaka.
anketa pre zeny aj chlapov, potrebujem vas nazor!!
mary-anne, sweater: Som chalan a preto som to tak pisal, lebo chcem vas nazor a ked ste zena tak ako by ste reagovali na vasho priatela a ak ste muz ako by ste reagovali na svoju priatelku preto som pisal napr priatel/ka.
A keby neboli PC a mob.tel. , tak mu asi vybuchne.
neviem ci si on ci ona,ale to je jedno ,mam uz vela kadeakich skusenosti za sebou,ale keby som nasiel priatelku ktorej by sa chcelo neustale makat za oboch,ze aka by to bola vyhra....to osobny pocit...odbornejsi nazor,skusal/a si aj niek pricinit aktivnejsie aby ta nechal/a uspokojit aj ju/jeho?
sweater, ja som tak isto z toho celá domýlená :D piate cez deviate a som z toho debil! :)
co to nenapises priamo, vseliake opletacky okolo toho, davas tam tolko osob, som cely domyleny z toho, ale co som pochopil, tak ty ked chces od neho aby nieco spravil tebe, tak sa do toho nehrnie, dokonca odmieta, no musis ty vediet ci to neja1ko postupuje k lepsiemu, aspon pomalinky, ze je tam sanca ze raz bude z teba strhavat saty hned ako sa objavis medzi dverami, mozno sa to zlepsi, ale to vies urcite ty ovela lepsie odhadnut...
ta druha osoba zjavne nie je zrela na sexualny zivot...
To je skor osobna vypoved, ako pytanie sa na nazor. Kazdy clovek je iny a ma, ci nema rad nieco ine. Ak sa Ti nieco nepaci, nerob to. Ak priatel nieco nerobis co chces, pricom opacne to od Teba vyzaduje, tak je na Tebe, ci to budes robit, ak sa Ti to moc nepaci, alebo mu povies - DOST, ak nie Ty, tak ani ja...
Bude robis nieco nezistne a potom je jedno, co dostanes, alebo ocakavas, ze nieco urobi aj ten druhy a ked nie, zariadis sa podla toho. Neni dobre, aby vztah fungoval jednym smerom ak neni zvlastna zhoda v patrneroch, ze jeden partner rad dava a druhy rad berie :) Problem je, ked je to obratene...
Ak Ti to vadi, urob s tym nieco.