Ja neviem, pripadam si, ze som asi divna v tomto, alebo som len natrafila na nespravnych ludi.....
Mam 25 rokov a mala som doteraz 2 priatelov. Trvalo to s nimi 4 a 7 mesiacov. Kedze som predtym nemala skusenosti so vztahmi, mala som len nejake predstavy, akoby to malo fungovat a podla toho som sa spravala.
Ide o to, ze aj ked to neboli dlhe vztahy, tak som ocakavala - kym to este fungovalo, ze to bude take...neviem to opisat.....skratka pekne slova a skutky z ktorych budem citit, ze tej druhej osobe na mne zalezi. Ani v jednom pripade som sa nikdy nedockala ziadneho pekneho slova - ako napr. milacik, zlatko a to uz nehovorim o slovach: lubim ta. Ja viem, ze nie kazdy je na vyznavania lasky a treba tieto slova hovorit len ked to naozaj citime......ale v oboch pripadoch, ked uz bol rozchod na spadnutie a nejak som tak spomenula, ze mi nieco tam chybalo...tak reakcia bola taka, akoby som chcela neviem, co nenormalne od toho cloveka, len pocut, ze ma ma rad, ze pre neho nieco znamenam...akoby som od nich chcela, aby sa "znizili" k tomu, aby ku mne nieco citili a dokonca to dali aj najavo....
Oba pripady, ked som videla, ze asi nic "extra" ku mne necitia, tak aj moje city sa tak nejak "stratili" a postupne to spelo k rozchodu...
Viem, ze tymito slovami sa neplytva...ale toto predsa do vztahu patri, alebo som vazne divna, ze som to ocakavala?
Neviem, ci som to vyjadrila presne, aby ste pochopili, co som chcela povedat,....ala ak to niekto pochopil , budem rada, nejakemu vyjadreniu sa.....
Ja som divna?
Nie si divná. Pocit lásky druhej osoby je základom vzťahu. Keď to tebe chýbalo, tak si to mala skončiť. A to, že ti nič také nehovorili tí chlapci znamená, že to tak necítili - len im zrejme chybal sex. Bolo by snaď lepšie, keby ťa vodili za nos?
Ale nerob paniku, keď stretneš toho pravho, takéto veci riešiť nebudeš musieť, lebo to pôjde samo od seba :-)
no chlapi vseobecne tazsie vyjadruju city... maju problem povedat milujem ta, dokonca aj ked to tak citia, takze ked uz to povedia tak tu babu musia v tej chvili ozaj mat velmi velmi radi.
este si asi nenatrafila na takeho ktory by k tebe rovnake city citil, ale ja tiez aby som ta ukludnila:)..
JAJKA - Ved o tom hovorim :(. Ten prvy, bol v podstate na dialku a bola som z neho uplne paf, co on pekne vyuzil a ked som si uvedomila, o co ide, to sa mu uz nepacilo a islo to k rozchodu.
Ten druhy bol trosku iny. Zo zaciatku tam boli take naznaky vo forme sms a mailov, ale nic az take osobne a ja som na to nechcela tlacit. Ale potom to nabralo opacny smer a ked sme sa o tom bavili, tak povedal, ze v tom asi nevie chodit, ale ze "to " uz raz niekomu povedal, cim vlastne povedal, ze ku mne nic neciti a tak to muselo skoncit.
Mozno som ja hlupa, ze som to tak dlho natahovala, ked sa mi to nepozdavalo a drzala a cakala, ze snad aj oni budu citit to, co ja.....
ja v prvom rade nerozumiem, co to boli za vztahy, ked tam chybali tieto elementarne zalezitosti, ved bez toho vztah byt nemoze.