Priberam z nicoho

Príspevok v téme: Priberam z nicoho
iveta

Caute! Poradte mi please. Mam 21r a snazim sa udrzat si postavu. Jem denne minimalne, sladkost len ojdinele a aj tak furt priberam hlavne do brucha a zadku. Vzdy som mala trosku vecsi zadok, lebo mam taku panvu. Moji rodicia su silnejsi, ale ako mlady boli stihli. Myslite, ze to mam proste v genoch a neda sa toho zbavit a proste budem tluste prasa ci sa mi to paci, alebo nie?? Priatelovi to zacina vadit.

mackousko

Ja mozem odporucat presne to co napisal 123456 vsetko mam prestudovane, jedlo, posilovanie dokonca som uz ako chodiaca encyklopedia na zdravu vyzivu a posilovanie. Jednoducho si poviem schudnem tak schudnem. I ked momentalne riesim situaciu ze chcem pribrat aspon na 90kil. Samozrejme nechcem mat pneumatiku okolo pasu ale svaly, ktore mi napriklad neskor pomozu postavit si vlastny barak. Ivi tak studuj. Alebo ako povedal Lenin ucitsia, ucitsia, ucitsia.

123456

no ved to... ze jes minimalne a telo si potom spravi zo vsetkeho zasoby v podobe tuku... lebo sa obava, ze kedy zasa dostane jest... jest treba pravidelne kazde 3-4 hodky male porcie...

nani

A čo takto skúsiť delenú stravu a popritom cvičiť. Hovoríš, že obmedzuješ sladkosti a čo keby si ich vynechala úplne. Ak máš chuť na sladké daj si mandarinku, alebo mango, možno aj banán. Po piatej hodine už nejedz a snaž sa aspoň hodinu denne cvičiť. Netreba sa vyhovárať na gény ale rob niečo pre seba. To určite pomáha. Priateľ ťa musí mať rád takú aká si naozaj, nie pre krásu, ale pre to čo máš vo vnútri v sebe.

tish

a robis aj nieco ine pre postavu? tanec, sport, nejake cvicenie? je rozdiel byt silnejsia tucna a silnejsia ale spevnena.